2777
2789
عنوان

هدیه تولد آخه اینقدر دلبر

125 بازدید | 11 پست

هدیه تولد اینقدر خاص دیگه نداریم❌

یک پک کوکی رویال آیسینگ جذاب و لاکچری ،شامل تمام علاقه مندی های عزیزتون
چی بهتر از این🤌
با هر طرحی قابل اجراست حتی با عکس های شما😊
برای داشتنش کافیه فقط بهم پیام بدید

کوکی یه انتخاب خاصه
با ما خاص باش ❤

#کوکی_گیفت #کوکی_تولد #کوکی_تولد_گیفت #کادو_خاص #کادو_تولد#هدیه_خاص#تولدت_مبارک #هدیه_تولد
#کادو_صوتی #cookiedecorating #cookies# birthday_cookies #royalicingcookies

نظرت چیه؟

تو غرفه باسلامم،کد تخفیف ارسال رایگان گذاشتم8zxbhtkqe6

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت هاشم چطوریه

باسایز و طرح قیمت ها فرق میکنه.

مثلا اینها ۱۲سانتی هستن طرحشون کارش زیاده دونه ای ۷۵تا ۹۵ تقدیمشون شد

یه چیزی خیلی تو ذهنمه ، با این کوکی ها باید چیکار کرد؟! 😄 آخه برا خوردن ک یجوریه ، برا نگه داشتن هم ...

اینقدر خوشمزه است بچه ها عاشقشن

خیالتون راحت تا نشکنه سالها میشه یادگاری نگه داشت

🥹😍

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه