2777
2789
عنوان

مشکل رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 51 پست
از همدیگه چرا

نه از بچه ها. اینکه بچه ها نفهمن چه میکنن. خواهرت هم چیزی دیده؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ب اندازه ای ک لازم دارن میدن ن بیشتر ن کمتراره دیگ باید همین کارو کنم

میشه بپرسم چقدر؟

مثلاً ب 600 تومن میرسه درماه؟ 

اگه میتونی برو سرکار هم حالت بهتر میشه دور میشی مغزت دیگه انقد فکر نمیکنه هم پول درمیاری.

ببین من از تو کوچیکترم ولی ماهی یه بار پول جمع میکنم بزورم شده میرم. چون مجبورم. یه جلسه دو جلسه در ماه از هیچی بهتره..

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

میشه بپرسم چقدر؟مثلاً ب 600 تومن میرسه درماه؟ اگه میتونی برو سرکار هم حالت بهتر میشه دور میشی مغزت د ...

منم ۶۰۰ میگیرم با اینکه دانشگاهم میرم

سرکار اجازه نمیدن

اینجا تراپی ۴۵ دیقه ۸۰۰ تومن میگیرن

اره باید پس انداز کنم واسه تراپی

اها ن اره

خب خیلی اپن هستن که بچه ها دیدن و براشونم مهم نیست این دیدن. پس جلوی رابطشونو نمیتونی بگیری. اگر حرف منطقی میفهمیدن میتونستی آسیب ها رو برای مادرت جا بندازی یا حتی برای پدرت نامه بنویسی و آسیب ها رو بگی. حالا مادرت راصی هست از پدرت یا نه؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
منم ۶۰۰ میگیرم با اینکه دانشگاهم میرمسرکار اجازه نمیدناینجا تراپی ۴۵ دیقه ۸۰۰ تومن میگیرناره باید پس ...

من جمعاً 200/300 میگیرم اونم نقد و باکلی خواهش تمنا

مثلاً هفته ای 50 هزار 

بعد مامانم گیره پس انداز کن. چک میکنه هرسری ازش خرج نکرده باشم👩🏻‍🦯

چ خبرههه کارشناسی ارشد 300 تا 400

دکتراست ک 400 ب بالا.

کلینیک های دولتی هم هست خیلی کم‌تر میگیرن تحقیق کن.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

خب خیلی اپن هستن که بچه ها دیدن و براشونم مهم نیست این دیدن. پس جلوی رابطشونو نمیتونی بگیری. اگر حرف ...

حالم از مامانم بهم میخوره چون فقط واسه رابطس ک با بابامه چون بابام حتی ی اخلاق درستم نداره 

من جمعاً 200/300 میگیرم اونم نقد و باکلی خواهش تمنامثلاً هفته ای 50 هزار بعد مامانم گیره پس انداز کن ...

خبه من بابام ب زور حسابمو چک میکنه ی هزار تومنی اضافه هرج میکنم حساب کتاب میکنه باهام

نداره اینجا اصلا 

عزیزم منم از لمس هر مرد دیگه ای به جز همسرم چندشم میشه .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

هر جور شده باید بری مشاوره