ولی نبود پری روز نمی دونم رفتم چی از کشوی اتاقم بردارم دیدم انگار یکی عین دسته گل اورده گذاشته کشوی اولم جلوی چشمم کاملا تو مهرض دید بچه ها صد بار اون کشووسایلاشو ریختم زمین بعد دونه دونه گشتم نبود دارم میرینم بهبه خودم چرا اخه این چه کوفتی بود این خونه اجاره ای هست خیلی توش راحت بودم برعکس حتی خونه پدریم اصلا نمی ترسیدم توش هروقت میخواستم تا چندین ساعت راحت بدون ترس میخوابیدم
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.