ااااارغوااااان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6681 عنوان موقعی که جهاز می خریدید برای 252 بازدید | 12 پست بارهنگ ،چهارتخم ،خاکشیر هم بانکه خریدید چه جور بانکه ای!؟دلم می خواد از این شیشه ادویه تک ها که سه حالت ست بگیرم برای این اقلام ولی با وسایلم ست نیست 1403/09/02 | 23:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31491 اینارو نگرفته بودم🤕 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13066 اینا رو هم باید بگیریم😐😂 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5705 بارهنگ و خاکشیر و چهارتخم روی جهازم نداشتم😁😁ولی بانکه شیشه ای ساده گرفتم در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11443 داخل کشویی بگیر خبشیشه های کوچیک یک اندازه که داخل کشو میزارن دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5705 اینا رو هم باید بگیریم😐😂 نه بارهنگ و چهارتخم به عهده ی خانواده ی شوهره. 😆 در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13066 نه بارهنگ و چهارتخم به عهده ی خانواده ی شوهره. 😆 وای😂😂😂😂 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ااااارغوااااان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6681 بارهنگ و خاکشیر و چهارتخم روی جهازم نداشتم😁😁ولی بانکه شیشه ای ساده گرفتم بعد ازدواج وقتی نیاز شد وخریدید کجا نگهداری می کنید !؟
ااااارغوااااان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6681 داخل کشویی بگیر خبشیشه های کوچیک یک اندازه که داخل کشو میزارن آشپزخانه م کوچیکه کشو های کوچک سه تایی داره
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5705 بعد ازدواج وقتی نیاز شد وخریدید کجا نگهداری می کنید !؟ ببین من برای حبوباتم کلی بانکه گرفتم توی کابینت گذاشتم اما دیدم همش حشره زد همه رو گذاشتم فریزر. ولی نمیدونم اصلا بارهنگ و جهارتخم چیهخاکشیر رو هم میذارم یخچال در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24810 بعد ازدواج وقتی نیاز شد وخریدید کجا نگهداری می کنید !؟ اینو خوندم یهو یادم افتاد ۲۰ سال ازدواج کردم ولی بارهنگ اصلا نخریدم چهارتخم هم خیلییی کم ور حد دوسه بار دم کردن که همون موقع خریدم و دو سه روزه مصرف شده تمااااام خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11443 آشپزخانه م کوچیکه کشو های کوچک سه تایی داره میتونی باکس های داخل کابینی بخری ، حصیری و پلاستیکی وجود دارهبانکه ها روبا نظم داخل اونا بچینی وبزاری داخل کابینت دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه