2777
2789
عنوان

توی خانوادم دیگه دوستی ندارم

164 بازدید | 8 پست

از وقتی توی کارم موفق تر شدم 

و از طرفی به باشگاه و بدنم و رژیم سالم غذاییم اهمیت میدم

باهام دشمن شدن

همشون تیم شدن که منو دست بندازن

یا میگن اوووه چند نفر از صدات تعریف کردن چقدر اعتماد به نفس گرفتی یا از وقتی باشگاه میری حاضر جواب شدی😐

یا میگن کی به تو گفته سبک غذات اینطوری باشه😐

زیرزیرکی باهام کل میندازن

مخصوصا خواهرام

مادرم هم پشتشون در میاد 

فقط پدرمه که رفتارش همونه و عوض نشده

بنظر شما من حساس شدم؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس شدی اما حواست باشه تو مسیر رشد کلیا رهات میکنن چون رشد تو باعث میشه بدبخت بودی و کم‌بودن اونا م ...

ممنونم عزیزم❤️

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
دارن اذیتت میکنن ولی نه از روی حسادت و بدی از روی شوخی حس بد نگیر خانواده بعضی وقتا اینجور میگن سربه ...

ممنونم عزیز💗