الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کجاته؟مال من باسنمه کل اعتماد بنفسمو گرته مخصوصا اینکه تازگیا زخم و زبر و تیره شده😑😑از کیون هم شان ...
روغن زیتون رو امتحان کردی؟
من یه مدت برای یه مشکل دیگه روغن زیتون به پوستم میزنم
حس میکنم روشن شده
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
جدن اگه تاثیر داشته باشه ک عالیه روغن زیتون مالیدنی یا خوردنی ؟کدوم رو به پوستتون زدین
روغن تصفیه شده بود عزیزم
البته این پوست مرغی من روی استخون پهلو هام بود
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
شما استفاده کردی؟مگه جوانه گندم هم روغن داره یا پودرشو میگین
اره من واسه ببخشیدا واسع انارام گرفته بودم رشد کنن اما خداروشکر دکتر گف رشدشون طبیعیه الان فق به پوستم میزنم حس میکنم یکم روشنو یکدست و صاف شده اما چون سفیدپوستم زیاد متوجه رفع تیرگیش نشدم