همسر_مهدی_احمدوند مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33821 عنوان چجوری وقت بذارم و تمرین کنم و بخونم وقتی 101 بازدید | 7 پست روحیه ام خوب نیست و افسردگی دارم؟ نمیخوام معدل لیسانسم خراب بشه تا اینجا هم جالب نشده از این به بعد میخوام درستش کنم بقیه رو میبینم همه معدل ۱۹ اینا 🥲 ولی من چی یک ماه وقت دارم نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ... 1403/09/02 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7736 تعداد صفحات جزوه رو تقسیم بر روزایی که وقت داری بکن من همیشه اینجور میکردم اخرشم شب امتحانی میشدم 😂😂😂 یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
همسر_مهدی_احمدوند مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33821 تعداد صفحات جزوه رو تقسیم بر روزایی که وقت داری بکن من همیشه اینجور میکردم اخرشم شب امتحانی میشدم 😂 ... همین شب امتحانی بودن بد بود که نمره هام شد ۱۰ و ۱۱ و معدلم خوب نشد هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7736 همین شب امتحانی بودن بد بود که نمره هام شد ۱۰ و ۱۱ و معدلم خوب نشد این ترم ایشالا عالی امتحانا رو میدی زمانتم زیاده نگران نباش یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
همسر_مهدی_احمدوند مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33821 این ترم ایشالا عالی امتحانا رو میدی زمانتم زیاده نگران نباش مرسی برنامه ریزی کردن بلد نیستم هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7736 مرسی برنامه ریزی کردن بلد نیستم همون راهکارشو بهت گفتم . چندتا ویدیو هم سرچ کنی تو اینترنت تکنیک هاشو یادت میدن یه پلنرم واسه خودت داشته باشی ذوقش میاد واست یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
همسر_مهدی_احمدوند مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33821 همون راهکارشو بهت گفتم . چندتا ویدیو هم سرچ کنی تو اینترنت تکنیک هاشو یادت میدن یه پلنرم واسه خودت د ... مرسی هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7736 مرسی ماچ یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره