خانوما من ۵سال جلوگیری داشتم ،گاها طبیعی گاها با وسیله بهداشتی، الان ۴ماهه فهمیدم تنبلی تخمدان دارم،میخام از اسفند ماه اقدام کنیم برای بارداری،شوهرم راضی نمیشه ازالان اقدام کنیم،توی اولسن سونوگرافی گفتن تنبلی تخمدان داری،بعد ۲ماه دوباره سونو تکرار کردم نوشته فقط یه کیست کوچیک تو تخمدان چپم هست و تنبلی تخمدانی دیده نشده،این ینی چی؟؟ولی من همه علائم تنبلی تخمدانو دارم،مثل هر۳۵روز یبار پریود شدن،موی زائد رو صورت و......،پریودای کم حجم،آزمایش زخیره تخمدانمم خوبه،این ماه یبار اقدام داشتم ولی پرسود شدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تا حدودی رعایت میکنم،سعی میکنم روغن زیاد مصرف نکنم،ورزش توخونه میکنم،پیاده روی میرم،غذاهای سرد مزاج ...
اگه کامل رعایت کنید خیلی خوب میشه من پیشنهادم اینه که به جای رفتن پیش متخصص زنان پیش فوق تخصص غدد برین واسه تنبلی تخمدان متخصص زنان اصلأ حوصله مارو ندارن بیشتر باردارهارو دوست دارن
اگه کامل رعایت کنید خیلی خوب میشه من پیشنهادم اینه که به جای رفتن پیش متخصص زنان پیش فوق تخصص غدد بر ...
عع واقعا؟دکتر غدد نمیدونستم،واقعا هم دکترم احساس میکنم زیادی شل گرفته،هرکیو میبینی تنبلی داره دکترش براش کلی قرص های جورواجور مینویسه دکتر من بلده همش سونو وازمایش بفرسته،یه داروی درست درمون نمیده،البته من هنوز اقدام نکردم،انشالله از اسفند ماه
عع واقعا؟دکتر غدد نمیدونستم،واقعا هم دکترم احساس میکنم زیادی شل گرفته،هرکیو میبینی تنبلی داره دکترش ...
من رفتم پیش متخصص زنان اینقدر خودشو دست بالا گرفته بود اینقدر چرت وپرت بهم گفت خیلی خاله زنک بود شما اصلاح سبک کنید خیلی بهتره تا داروی شیمیایی چون قصد بارداری داره میترسم روی جنین تاثیر بذاره بهتره از الان ویتامین ها وقرص آهن رو شروع کنید مصرف سبزیجات رو بالا ببرین ورزش کنید استرس رو کم کنید از هزارتا تخصص زنان بالاتره