ساک بیمارستان واسه نی نی.از کجا بدونم؟ از کی باید بپرسم؟ چی بپرسم؟😂
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بعضی بیمارستانا ساک میدن که توش ی سری لوازم ازجمله لباس نی نی و... هست...حاالا نمیدونم بیمارستانم میده یا نه
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
فکر کنم هزینه اضافی میگیرن باید بپرسی اگه خصوصی هست که میدن
همین دیگه
چجوری بپرسم
من خصوصی بودم ولی توساک لباس بچه نمیدادن باید خودمون میبردیم
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
جدیدا ساک ها رو بیرون از بیمارستان تو غرفه میفروشن که هزینشو اونجا بدید اما اگر از اطلاعات بپرسید به ...
باید تماس بگیرم ؟ کدوم بخش این اطلاعاتو دارن؟
بعضی بیمارستانا ساک میدن که توش ی سری لوازم ازجمله لباس نی نی و... هست...حاالا نمیدونم بیمارستانم می ...
عزیزم من زایمان اولم رو بیمارستان خصوصی بودم ازم پول گرفتن و یه ساک که توش یه دونه پوشک و لباس بچه و ...بود دادن ولی من استفاده نکردم و از وسایل خودم استفاده کردم😊😊
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔