ساک بیمارستان واسه نی نی.از کجا بدونم؟ از کی باید بپرسم؟ چی بپرسم؟😂
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چه اصراری داری مگه اگه خودت ببری چی میشه؟؟ یه دست لباس و پتو و پوشک دیگه!!
میدونم عزیزم.خودم میخوام ساک ببرم
ولی میگن بیمارستان اجباریه و حتما میگن باید از خودشونم ساک بگیریم.
منتهی همه جا اینطوری نیست و من میخواستم بدونم بیمارستان انتخابیه من ساک میده یا نه.نمیدونم باید زنگ بزنم🤔
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم عزیزم.خودم میخوام ساک ببرم ولی میگن بیمارستان اجباریه و حتما میگن باید از خودشونم ساک بگیری ...
خودتو اذیت نکن تو وسایلتو ببر دادن دادن ندادنم تو که مجهزی😀😀بعدم کی گفته اجباریه؟ همه جا بچه که دنیا اومد میان ماما ها و پرستارا وسایل بچه رو از خانواده میگیرن عوض میکنن هیچی هم نمیگن😊😊
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔