2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاااااااااالی بنجامین باتن هم قشنگه

بنجامین باتن هم تو مایه های فارست گامپه؟

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
از بین اینا فقط دفترچه خاطرات ملکه رو ندیدم یه خلاصه میگی ازش

یادم نیست زیاد ولی قشنگ بود😂

مگ ۱و۲

هری پاتر

ارباب حلقه ها

هابیت

در جستجوی خوشبختی

دست نیافتنی ها

اکنون مرا میبینی ۱و۲

دنبالم کن

هشت یار اوشن

اینا هم قشنگن💓

اللهم عجل لولیک الفرج...
این سبکی خوشم میاد بازم بگو

اگه سریال هم بخوای 

Once Upon the time رو ببین ۷ فصله تا فصل سه ممکنه جذب نشی ولی از فصل ۴ به بعد عاشقش میشی حیفه نبینی

آن با یک ئی هم سریاله ۳ فصله

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

این سبکی خوشم میاد بازم بگو

خودت این سبکییا دیدی بهم معرفی میکنی

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بنجامین باتن هم تو مایه های فارست گامپه؟

از دیوید فینچر هست 

آره خییییییلی قشنگه ۹ مرتبه دیدمش

خییییییییییییلیی عالیه 

اگه ازش بگم تعریفش کردم و جالبیش از بین می‌ره

اما از تاینی موویز دانلود کن دوبله فارسی بدون سانسور عالیه

از دیوید فینچر هست آره خییییییلی قشنگه ۹ مرتبه دیدمشخییییییییییییلیی عالیه اگه ازش بگم تعریفش کردم و ...

از تلگرام ؟کانال تاینی موویز؟باشه حتما نگاش میکنم.مرسی

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
از دیوید فینچر هست آره خییییییلی قشنگه ۹ مرتبه دیدمشخییییییییییییلیی عالیه اگه ازش بگم تعریفش کردم و ...

البته اسمش سرگذشت عجیب بنجامین باتون هست .دانلودش کردم سرفرصت نگاه کنم

البته اسمش سرگذشت عجیب بنجامین باتون هست .دانلودش کردم سرفرصت نگاه کنم

آها خیلی خب 

به سلامتی

آره با عناوین مختلفی نامش رو ترجمه کردن

ائم از : شش مورد عجیب بنجامین باتن 

زندگی عجیب بنجامین باتن 

و ....