پشمایحاجعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 عنوان خانمای مشهدی 182 بازدید | 28 پست میدونین هفده شهریور و بتزار فردوسی امروز بازه یا نه درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴 1403/09/02 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معدهعصبی10 عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 2934 هفده شهریور بسته ولی بازار فردوسی باز حالا شاید چون جمعه چند تا از مغازه هاش بسته باشه اما پاساژ باز گنجشگ های درنده
پشمایحاجعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 هفده شهریور ک فک کنم باز باشه منم میخواستم برم ممنون🧡 درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5526 چرا بسته باشن؟روزای تعطیل ک قل قله س بازارا 🤯 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
پشمایحاجعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 هفده شهریور بسته ولی بازار فردوسی باز حالا شاید چون جمعه چند تا از مغازه هاش بسته باشه اما پاساژ باز سلام بازار فردوسی میکنه تو پاچه ادم 😂دلم میخواست برم هفده شهریور درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
پشمایحاجعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 چرا بسته باشن؟روزای تعطیل ک قل قله س بازارا 🤯 نمیدونم 😂فکر کردم تعطیلن چون جای ما جمعه بازار ها همه بسته است درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
پشمایحاجعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 تا جایی که یادمه بازن ممنون دوست عزیز🌹 درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
reihanebanoo عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 2219 مرکز خرید آسمان و فردوسی رو گوگل زده جمعه بازن. فردوسی من خودم جمعه تا حالا فتم باز بوده ولی هفده شهریور جمعه نرفتم. نباید بسته باشن به خاطر زائرا اوج کاسبیشون همین جمعه اس
معدهعصبی10 عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 2934 سلام بازار فردوسی میکنه تو پاچه ادم 😂دلم میخواست برم هفده شهریور سلام عزیزم ...هفده شهریور خوب اکثرا امروز بسته خوب هعی جاهای دیگه خرید نرفتی اگر بری میگی قیمتای بازار فردوسی چقدر خوب گنجشگ های درنده
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5526 نمیدونم 😂فکر کردم تعطیلن چون جای ما جمعه بازار ها همه بسته است آها😅ن باوو ،این دوجا شلوغه همیشه جمعه ها ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
پشمایحاجعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 مرکز خرید آسمان و فردوسی رو گوگل زده جمعه بازن. فردوسی من خودم جمعه تا حالا فتم باز بوده ولی هفده ش ... امیدوارم باز باشه🤦🏻♀️همیشه خریدام دقیقه نود هست درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
پشمایحاجعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 سلام عزیزم ...هفده شهریور خوب اکثرا امروز بسته خوب هعی جاهای دیگه خرید نرفتی اگر بری میگی قیمتای باز ... اتفاقا رفتم🤦🏻♀️لباس دخترم سیصد از جای دیگه گرون تر حساب کرده شلوارشو دویست🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️میخوتم واسه خودمو دخترم پالتو بخرم درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
پشمایحاجعبدالله مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 آها😅ن باوو ،این دوجا شلوغه همیشه جمعه ها 🤦🏻♀️😂 درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴