2777
2789

سلام دوستان من یه خواهر شوهر دارم که آرایشگره و متاسفانه بیوه اس ایشون یه دختر کوچولو ۱۰ ساله داره دختر خود ما ۸ سالشه شوهرم  به عنوان دایی همیشه خیلی حواسش بوده بهش میرسیده من خودمم از وقتی ازدواج کردیم تمام تلاشمو کردم مثل شوهرم برا بچه ی خودم یه اسباب بازی قشنگ میگرفتم میگفتم نکنه ببینه دلش بخواد برا اونم میگرفتم یه وقتایی با دختر مستفرت یکی دو روزه میرفتیم به شوهرم نیگفتم دیانا رو ببر بیرون بچه کمبود پدر رو خیلی حس نکنه چون تایم کاری مامانش زیاد یه وقتایی کاردستی برای مدرسه اش درست میکردم با اینکه خودم شاغلم یکی دوبار بچه خودم اعتراض کرد که شما دیانا رو بیشتر دوست دارین ما توجیهش کردیم تازگیا دکور اتاق دخترمو عوض کردیم دلش میخواست اتاقش تم پرنسسی صورتی داشته باشه و خب هزینه اش هم خیلی برامون زیاد شد اما حالا خواهرشوهرم زنگ زده میگه دیانا دیده ناراحت شده گفته چرا اتاق من سادست و .. منو همسرمم بحث میکردیم دراین مورد دختر خودمم شنید رفته گریه کرده میگه  دیانا به من میگه مامان بابات منو بیشتر دوست دارن و من دلم نمیخواد اتاق اون مثل مال من بشه الان واقعا دو دلم نکنه کار اشتباهی کردم؟ اونم بچه اس یتیمه 

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!

دایه مهربانتر از مادر ک میگن شمایین

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر کار و رفتاری اعتدال رو رعایت کنید هرچند شما کار انسانی کردین و بسیار خوش قلب و مهربون هستید❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب مامانش ک این تایم کاری زیاد ودرامد خوب احتمالاداره واسش انجام بده

بعدشم ب بچش یادبده هرچی هرجا دید نخاد

دلم ی خاب عمیق وطولانی تو یه جاای تاریک وساکت میخاد جایی ک دیگه حتی بخامم نتونم برگردم پیش آدما

قطعا بچه خودت مهمتر از اونه!! 

حواست باشه این وسط میخوای آدم خوبه، و مهربون و دلسوز باشی بچه خودت آسیب نبینه

بهش کمک میکنی درست ولی دختر خودتم بچه است احساساتش هم تو این سن خیلیییی مهمه

اگه روحیش آسیب ببینه دیگه هیچوقت باهاتون مثل قبل نمیشه از اون دختر هم متنفر میشه

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

بیشتر به فکر دخترخودت باش ولی خب اونم گناه داره

ولی این که مامانش زنگ زده یعنی سنگ پا قزوینه!!! دیگه شده وظیفتون یکم خودتو رو بکشین کنار

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

درسته که محبّت به بچّه های یتیم قشنگه.ولی باید طوری باشه که بچّه ی خودمون دلخور نشه.به نظرم این که انتظار داره اتاق اونم مثل دختر خودتون بکنین توقّع زیادیه.اون بچّه باید یاد بگیره به خاطر موقعیتش از هر کسی هر انتظاری رو نداشته باشه.

کار اشتباهب نکردی دخترت حسوده و دیانا قطعا اون حرفو نزده اتاقشو یه رنگ دیگه درست کنید و مثلا کالباسی یا نیلی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن