2777
2789

چند وقت پیش با یکی که چندین سال ازم بزرگتره بحثم شد بخدا حق کاملا با من بود هرچی با زبون خوش باهاش حرف میزدم محل نمیزاشت مجبور شدم چندتا حرف قلمبه بهش بزنم.حالا هرچی ازش معذرت میخوام قبول نمیکنه....

نکته:اختلافمون سر یه کار ناجوانمردانه بود که اون با من کرد

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهش بی احترامی نکردی،حق با شما هم بوده نباید معذرت خواهی میکردی.حالا معذرت خواهی کردی تموم شده رفته..دیگه تا همین جا کافیه و دنبالش نرو....البته اگه واقعا حق با شما بوده...

من باشم میگم به درکککک.. و دیگه پی قضیه رو نمیگیرم و به زندگیم به خوشی ادامه میدم

البته من بودم وقتی مقصر نباشم عذرخواهی هم نمیکردم.شما یه قدم اضافه تر رفتی و پر روش کردی

ولش کن،اگه مقصر بودی و فک میکنی باید معذرت میخواستی خب خواستی،میخواد ببخشه میخواد نبخشه،بعضیا جنبه معذرت خواهی ام ندارن

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...