2777
2789
عنوان

اونا که لاپاراسکوپی کردن بیان عکس شکممو ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 17314 بازدید | 104 پست
عزیزم اونا جای آمپولاس با سرنگ های بزرگ میزنن برای بی حسی من آ‌پاندیسمو لاپاراسکپی کردم دقیقا جای ب ...

اخه بیحسی نزدن بهم

بیهوشم کردن

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای واسه منم که تیر میکشه درد داره و سوز میده امروز باید برم حمام این چسبه رو توی حمام بکنم بهم ...

شما توی رحمتم درد میکنه؟ آخه از توی رحمم یه کارایی انجام دادن قبل عمل بتادین میزدن پرسیدم مگه از شکم عمل نمیکنین؟ گفتن هم از داخل شکم هم از داخل واژن .الان اینقد تیر میکشه معلوم نیس چیکار کردن 😢😢😢

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
جای بخیه زیر نافت نمونده؟

زیر نافم بخیه نزد داخل نافمه که اصلا معلوم نیس یه خط کوچیکه که من پرسینگ داره نافم محو شده😂😂

یه بخیه دیگه ام که جای خط زایمان سزارینمه  که زایمان کردم خط رو اون انداخت

شما توی رحمتم درد میکنه؟ آخه از توی رحمم یه کارایی انجام دادن قبل عمل بتادین میزدن پرسیدم مگه از شکم ...

اره اتفاقا از داخلم درد دارم

کمر درد پریود دارم

دکتر شما کلانتره؟یا اجمدی؟

چطوری میتونم یه جلسه باهاش ویزیت بشم نتیجه عملمو نشونش بدم؟

وای واسه منم که تیر میکشه درد داره و سوز میده امروز باید برم حمام این چسبه رو توی حمام بکنم بهم ...

من که فکر نمیکنم حالا حالا بتونم نزدیکی داشته باشم چون رحمم داغونه. خیلی درد داره

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
من که فکر نمیکنم حالا حالا بتونم نزدیکی داشته باشم چون رحمم داغونه. خیلی درد داره

ولی اگه بهت زمان داده برای نزدیکی رعایت کن حتی اگه دردت بیاد.تاجایی که میدونم احتمال حاملگی بعد لاپارا خیلی زیاد میشه.شوک میدن به تخمدانا و به من گفت احتمال زیاد تا دوماه دیگه حامله بشی

البته بهم لتروزول هم داد

گفت اگه نشدی بیا برای ای وی اف

به شما چی گفته دکترت؟

اخ اخ توهم که سوراخ سوراخ داری اینا واسه چی هستن اونی که بالای واژنته اذیتت نمیکنه؟ پیش خو ...

نمیدونم این سوراخا بخاطر چیه. اون که بالای واژنمه هم درد داره اما نه مثل اون که زیر نافمه. اون خیلی تیر میکشه. آره خود دکتر کلانتر عملم کرد. شما یزد عمل کردی؟ کجا زندگی میکنی؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
نمیدونم این سوراخا بخاطر چیه. اون که بالای واژنمه هم درد داره اما نه مثل اون که زیر نافمه. اون خیلی ...

اره یزد عمل کردم.

اومدم اصفهان میشینم

زیر نافم بخیه نزد داخل نافمه که اصلا معلوم نیس یه خط کوچیکه که من پرسینگ داره نافم محو شده😂😂 یه ب ...

آهان پس واسه لاپاراسکوپی 3 تا سوراخ باز کردن برای شما. درسته؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍