هر چی میدونم دربارهی محصولات کلینیک میگم ایشالا پولتون حروم نشه (البته کلینیک پول حروم کردن نیست تقریبا)
دوستان مثل قبل که در مورد هر برند و محصولاتش و این که کدوم محصولاتشون خوبه یا بد اینبار میخوایم در مورد کلینیک بگیم
کلینیک یه برند خیلی خفن آمریکاییه و البته خیلی قدیمیییی . تو آمازون هم برید میبینید طرف اومده عکس خودش گذاشته (پوست مثل هلو واقعا) به عنوان کامنت های عکس دار و گفته مثلا 30 ساله از این آبرسان کلینیک استفاده میکنم . یکی دو نفر هم نیستن ادمای مختلفی کامنت گذاشتن و برایم عجیب بود از قدیم انقدر معروف بوده . کلینیک محصولاتش به سفارش کشور های مختلف میزنه تا جایی که من میدونم بیشتر ساخت انگلیس و ژاپن هستن که تو ایران میاد چنتا کشور دیگههم هست یادم نمیاد . و کلا کلینیک یه برند نیمه لاکچریه که بستگی داره به توان خرید شما اگر امکان هزینه کردن داشتید حتما بخرید اگر نه که چاره ای نیست و از برند های قیمت کم تر استفاده کنید .
کلینیک تو ایران بیشتر از همه به آبرسان هاش معروفه که چند مدل هستن . یه مدل دراماتیکالی که نوع لوشن برای پوست خشک و مدل ژل برای پوست مختلط و چربه .مدل 100 ساعته هم داره که تا 100 ساهت پوست و مرطوب نگهداره و خیلی خوبه. برای هر پوستی هم میشه . دور چشمش خوبه ، شوینده و تونر هاش هم خیلی خوبن ولی واقعا گرونه .
یه نکته بگم این وسط اگر پوستتون دهیدرانه بود بهتره از یک آبرسان خالص هم استفاده کنید واقعا عالی میشه .
یه نکته ی دیگه اینکه : ببینید در اصل هیالورونیک اسید هایی که به صورت سرم هستن و میگن خالص و اون یکی ها رو میگن کرمی و آبرسان های کرمی در اصل مرطوب کننده هستن ولی بعضی برند ها مثل همین کلینیک مرطوب کننده هاشون قابلیت آبرسانی بالایی هم دارن .
یه نکته بگم در مورد کلینک اصل و فیک که فعالا اینطوریه اون اصل ها پمپش نمیچرخه ولی فیک ها میچرخه .
(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )
خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه .بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم