2777
2789
عنوان

و خدایی که از رگ گردن نزدیکتر است✨💛

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 23 پست
خیلی واقعاهر وقت یادش میوفتم فقط شکر میگم و ازش می‌خوام همیشه پناهم باشه

ان شاءالله😍❤

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

ان شاءالله😍❤

انشالله کمک و یاور همه باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه عزیزم❤️قبلاً از این کارا زیاد کردم،اخرین کار هم چله حق شناس بود که وسطش واقعا تکلیفم معلوم ...

نمی‌دونم چی میخوای ولی اگه تونستی رها کن خواسته هاتو که خیلی وقته درگیریش،خودتو بنداز توی آغوش خدا و بگو خدا اصلا هر چی تو خواستی ،هر چی تو بگی  با تمام وجودت بگو...

یکدفعه میبینی همه چی شد بهتر از اون چیزی که خودت خواستی

خدا نکنه عزیزم❤️قبلاً از این کارا زیاد کردم،اخرین کار هم چله حق شناس بود که وسطش واقعا تکلیفم معلوم ...

اهل بیت هم خیلی حاجت میدن

من مادر حضرت عباس ام البنین خیلیییی اعتقاد دارم❤🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

ممنون جآنم.چه اتفاق قشنگی برات افتاده که برای منم آرزوش رو کردی😀؟

حسشو گفتم😍❤😂

ولی بزار  کامل شه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمی‌دونم چی میخوای ولی اگه تونستی رها کن خواسته هاتو که خیلی وقته درگیریش،خودتو بنداز توی آغوش خدا و ...

من میخام رها کنم ،متاسفانه یک آشوب عجیبی دارم،اصن نمی‌دونم عاشق شدم ؟یا ساخت ذهنمه ؟ولی نیاز دارم اگه قسمت من نیست اینقدر نبینمش و راحت فراموش کنم💔

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
اهل بیت هم خیلی حاجت میدنمن مادر حضرت عباس ام البنین خیلیییی اعتقاد دارم❤🙂

هعی 

خوشبحال اونایی که به خاست دلشون رسیدن❤️💔

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین