2777
2789

هردو

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم تاپیک خودت گفتم اونور شاید استارتر ناراحت شه تو تاپیکش نظر میدیم.عزیزم ی چی بهت بگم مردا اول باید برسی ب شکمشون بعد زیرشکم این دو رو واسشون تامین کنی همه جوره ب حرفت گوش میدن من اگه عادی بهش بگم فلان وسیله رو واسه خونه بخریم شاید اولش مقاومت کنه ولی شب تو رختخواب وبعد برنامه باهاش حرف بزنم هر چی بخام ن نمیگه😀

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
اومدم تاپیک خودت گفتم اونور شاید استارتر ناراحت شه تو تاپیکش نظر میدیم.عزیزم ی چی بهت بگم مردا اول ب ...

عزیزم آخه این قضیه ما برا تقریبا دو هفته قبل هس ک دروغ گفته بود ک اول سه روز بیرونش کردم باز دلم سوخت شب یلدا بهش زنگ زدم سرکار بود گف میتونی بیای خونه و اومد اما من هنوز نتونستم دروغشو هضم کنم

عزیزم آخه این قضیه ما برا تقریبا دو هفته قبل هس ک دروغ گفته بود ک اول سه روز بیرونش کردم باز دلم سوخ ...

جدی؟بیرونش کردی؟افرین ب تو دختر.حق تو میتونی بگیری خوبه خوشم اومد.اره قهر نکن وای باسیاست باش.سر چی بیرونشکردی حالا؟

جدی؟بیرونش کردی؟افرین ب تو دختر.حق تو میتونی بگیری خوبه خوشم اومد.اره قهر نکن وای باسیاست باش.سر چی ...

اره بخدا بیرونش کردم شب قبلش بعد رابطه لک بینی داشتم و صبح روز بعدش پریود شدم فک کنم هورمونام بهم ریخته بود  روز بعدش از سرکار اومد رف میوه بخره دیرتر اومد و پرسیدم کجا بودی گف فقط رفتم میوه بخرم گفتم مثه ...دروغ میگی بعد چن ساعت ی خانم سن بالا بهش زنگ زد برا اجاره مغازه ک اره مغازه رو پسندیدیم و در مورد پول پیش و اجاره از شوهرم پرسید بعدش گفتم این از کجا پیداش شد گف ب یکی از همون پاساژیا سپردم اینو پیدا کرده ک عصابم کلا بهم ریخت و لباساشو دادم دستش بیرونش کردم شب کارم بود همون شب بعد رفتنش گفتم اگه فردا بیای خونه رات نمی‌دم هرکار خواستی بکن گفتم چند روز نیا قیافتو نبینم و گرنه باخاک یکسانت میکنم و اونم نیومد اضافه کاری می موند 

اره بخدا بیرونش کردم شب قبلش بعد رابطه لک بینی داشتم و صبح روز بعدش پریود شدم فک کنم هورمونام بهم ری ...

ن بابا ی ذره اروم باش عزیزم.مثلن یکی دوروز قهر کن بزار بیاد سمتت منت کشی یا اومد مثلن رابطه خواست بهش بگو نه چون مثلن بهم دروغ گفتی یا فلان کارو واسم انجام ندادی اینجوری تاثیرش بیشتره تا دعوا.ببخشید بچه هم دارین؟

ن بابا ی ذره اروم باش عزیزم.مثلن یکی دوروز قهر کن بزار بیاد سمتت منت کشی یا اومد مثلن رابطه خواست به ...

اینطوری این پرروتر میشه بابا قلقش دستمه ن عزیزم بچه ندارم ازدواج دومم هس حدود 14سال ازم بزرگتره بار اولشم نیس ک دروغ میگه و بیرونش میکنم پنجشنبه رفتم دیدم تو مغازه وسیله آوردن اون خانم برا پسرش مغازه رو اجاره کرده همیشه بنام من قولنامه می‌کنه ک‌هم پول پیشش و هم اجاره میزنن ب کارت خودم الآنم هنوز فرداد نبسته قراره این هفته بریم برا قرارداد اما ته دلم زیاد خوش نیس اما دیگه چیکا کنم ب رو خودم نمیارم

عکس پروفت چ قشنگه بازیگر هندیه درسته؟

مرسی اره عزیزم هنرپیشه هندیه ک الان فوت کرده راستش چون خودم چهرم شبیه هندیاس ی خورده برا همین از این هنر پیشه هم خوشم میاد ک عکسشو گذاشتم پروفایلم