2821
2789
عنوان

ازدواج موقت خانمی که جدا شدن

294 بازدید | 13 پست

سلام

نیاز فوری به راهنماییتون داریم

🔴دختر: متولد ۷۹ 

مطلقه(۲سال از زمان طلاقشون در دوره عقد میگذره) 

ارشد حقوق و داوطلب آزمون وکالت

شاغل

🔴پسر:  متولد ۷۶

مجرد

لیسانس مهندسی مکانیک

شاغل

این دو شخص نزدیک به ۳ سال هستش که در ارتباط هستن و تقریبا ۶ ماهه که به طور رسمی وارد مرحله خواستگاری شدن، و هر دو خانواده از هر نظر باهم تناسب دارن؛ دختر و پسر هم مشاوره قبل ازدواج رفتن که تایید شدن. 

پدر خانواده تنها شرطی که گذاشتن داشتن خونه به اسم پسر هستش که باعث شده یک مانع بزرگ ایجاد بشه و تاکید دارن تا قبل از خرید خونه امکان جاری شدن عقد وجود نداره. 

دوست بنده، که خانم هستن به دلیل نیازهای فطریشون و برای پایان دادن به استرس های قانونی(گیر دادن ظابطین و.....)  تصمیم گرفتن عقد موقت یکساله انجام بدن با این آقا، تا توی این یکسال هم به نیازهای خودشون پاسخ بدن و هم مقدمات خرید خونه یا راضی کردن پدرشون رو فراهم کنن. 

🔴بنظر شما تصمیم دوست بنده درسته یا خیر؟! 

چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟! 

اصلا و ابدا کار دوستت درست نی ب حرف پدرش گوش بده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو ازدواجش چیزی نیست چه برسه به این صیغه های بی حساب کتاب

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

به نظر اشتباه میاد. چون الان فقط بخاطر نیازشون میخان باهم باشن. فروکش کنه ممکنه بزنه زیر همه چی. مخصوصا که پنهانی هم هست. الان اگه تلاش کنن یه ساله میخرن ولی بعدش بعید میدونم مگه ادمش ادم حسابی باشه

خوب مخفیانه همون عقد دائم رو بکنند 

چون توی یه سال خونه نمیشه خرید، 

دختر خودش با پدرش صحبت کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بزرگترین مشکل همینه که به راهنمایی اطرافین توجهی نمیکنن.

خودش ضربه میخوره و بعد پشیمون میشه ک هیچ فایده ای نداره 

امیدوارم بهترینها براش اتفاق بیفته

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

به نظر من با یک وکیل خیلی خوب مشورت کنن و راهی پیدا کنن تا از نظر قانونی امتیازی از پسر بگیرند در قبال اینکه بعدا مجبور باشه در قبال پس گرفتن اون امتیاز خونه بخره یا مثلا مقداری از خونه رو به اسم زن کنه و البته ازدواج دایم انجام بشه. 

این امتیاز مثلا میتونه دادن حق طلاق به دختر باشه که ممکنه معایبی هم داشته باشه. 

خلاصه اگر با دو سه تا وکیل خوب مشورت کنند فکر کنم خوب باشه. 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792