2777
2789

سلام وقتی به این فکرمیکنم قرار به ارزوم برسه یهو وسط هرکاری باشم میزنم زیر گریه. شماهم اینجورید یا من غیرطبیعیم؟؟

نه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توهم چنان تو خودم جیغ میزنم کریه میکنم که پیر شدم پیر😔 

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

منم مثل توهم چنان تو خودم جیغ میزنم کریه میکنم که پیر شدم پیر😔

انشالله جاجت روا شی عزیزم. منم یهو وسط ظرف شستم اشپزی کارای شخصی به این فکرمیکنم حاجت روا شدم همچین هق هق گریه میکنم که دیگه نمیتونم ادامه بدم کارمو 

انشالله جاجت روا شی عزیزم. منم یهو وسط ظرف شستم اشپزی کارای شخصی به این فکرمیکنم حاجت روا شدم همچین ...

از خدا میخوام دعای منو برات قبول کنه هر چی زودتر حاجت روا بشی منم حتی موقع غذا خوردن 

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

اره بعضیا ذوق میکنن من انقدر انتظار کشیدم واذیت شدم گریه میکنم

نه من ذوق هم نمیکنم.

من فقط بابت اینکه نرسیدم به خواسته ام گریه ام میگیره...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...