2777
2789
عنوان

شوهرم قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 48 پست
بچه ها اینکارو بکنم به قول خودمون پر رو نمیشه؟ اخه از دستش ناراختم ولی نمیخوام طول بکسه و عادت کنه ...

ولش کن بابا آخر شب خوب میشه خودش اه😕

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم باهاش رودر رو حرف بزنم منت کشیه؟ عادتش نمیشه

من این جور موقع ها حساااابی به خودم میرسم.. لباسای لختی و عشوه و..😀😀 بعد عادی رفتار میکنم خودش دست و پاش شل میشه میاد دنبالم😜

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
نه نرو  به جای این که دلش تنگ بشه و بیاد منت کشی نازم میکنه ما توخونمون حتی اگر من مقصر باشم ول ...

نمیدونم این سری چشه...

اصلا نگاهم نمیکنه..

بعید میدونم برم اتاق بیاد...

اصلا اینجوری نبوده تا حالا؛ خیلی حواسش بهم هست؛شوهر خیلی خوبیه.ناراحتیاش بده

چجوری نزارم؟ 

اون موقع که عصبی هستین سکوت کن و بذار آروم شین هردو بعدم که آروم شد گله نکن آروم بگو مثلا دوست داشتم تو این موضوع اینکارو انجام بدی چون خیلی دوست دارم ازت توقع دارما و گرنه که اصلا برام مهم نبود رفتارت مطمئن باش خیلی اثرگذاره

من این جور موقع ها حساااابی به خودم میرسم.. لباسای لختی و عشوه و..😀😀 بعد عادی رفتار میکنم خودش دست ...

خونه مون یخه😁 نمیدونم چرا گرم نمیشه...

یه شلوار پوشیدم که همیشه شل میشد اما اینبار نه!!ارایش ام کردم

نمیدونم این سری چشه... اصلا نگاهم نمیکنه.. بعید میدونم برم اتاق بیاد... اصلا اینجوری نبوده تا حال ...

البته اگه تقصیر تو بوده وحرفای خیلی بدی بهش زدی قضیه فرق میکنه ماکه ندیدیم ونمیدونیم چی بوده 😌

البته اگه تقصیر تو بوده وحرفای خیلی بدی بهش زدی قضیه فرق میکنه ماکه ندیدیم ونمیدونیم چی بوده 😌

حرف خیلی بد نزدم...از یه رفتارم خیلی ناراحت شده..من اون رو عادی میدونستم ولی میگه روحیه مردونه ام رو خورد کردی

خونه مون یخه😁 نمیدونم چرا گرم نمیشه... یه شلوار پوشیدم که همیشه شل میشد اما اینبار نه!!ارایش ام کر ...

الهی😃😃

عیب نداره .. ببین هیچ وقت حرفای مهم رو پیامکی نزنین اگرم حس کردی با یه چیزی تو پیام یا تلفنی مخالفه همیشه بگو حضوری حرف میزنیم چون تو پیام لحن آدم مشخص نمیشه و سوتفاهم خیلی زیاد میشه.بعدم من الان یه سال و نیمه ازدواج کردم تجربم میگه همیشه نباید مرد پیشقدم شه.بسته به اهمیت موضوع بحث اگه مساله پر اهمیتی نیس خانومم بخاطر علاقه به همسرش میتونه نه با عذرخواهی مستقیم با بوس وبغل و دیگه هرچی که قلق شوهرشه قهر رو تموم کنه.چون قهر فاصله میندازه و طولانی نباید بشه.اما اگه رفتی غیر مستقیم جلو و بازم ناز کرد چیزی نگو و ناراحتبت رو بروز نده خیلی ریلکس به کارات برس خودش میاد جلو بلاخره.یادت باشه اگه مساله مهمی هست حتما حلش کنین تو یه فرصت مناسب و حل نشده نمونه😊

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
حرف خیلی بد نزدم...از یه رفتارم خیلی ناراحت شده..من اون رو عادی میدونستم ولی میگه روحیه مردونه ام رو ...

خوب پس صبرکن ببین چی میشه اگرم دیدی واقعا طاقت نمیاری باسیاست بروسمتش جوری نباشه که هر دفعه قهر کنه منتظر منت کشی تو باشه

الهی😃😃 عیب نداره .. ببین هیچ وقت حرفای مهم رو پیامکی نزنین اگرم حس کردی با یه چیزی تو پیام یا تلف ...

نمیدونستم این قدر پیامی بده!! خودم بی مقدمه شروع کردم