2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه پشیمونی بهم بزن 

هفته پیش دوستم میگفت یادته ده سال پیشو تو نمیخواستی با دوس پسرت ازدواج کنی ولی مامانت فهمید مجبور شدی بگی خواستگاره دیدم عه اره راست میگه من واقعا میدونستم بدبخت میشم 

پس به هر قیمتی اگه نمیخوای تمومش کن 

عزیزم اگه پشیمونی بهم بزن هفته پیش دوستم میگفت یادته ده سال پیشو تو نمیخواستی با دوس پسرت ازدواج کنی ...

دارم دیوونه میشم هر شبم گریس، نمیدونم چجوری حتی خودمو راضی به تموم کردن کنم، واسه ازدواجم کلی ارزو داشتم همش رو سرم خراب شد 

هیچی نشده خودشو خونواده مثلا زرنگش سر همه چی دارن حرصم میدن هزار توقع هم دارن

خب قبول نکن ، قراره یه عمر با این خانواده سر کنی سر یه علاقه یا وابستگی کوچولو آیندت رو خراب نکنی هاااااا

خدایی نکرده  بعدا کاسه ی چه کنم چه کنم دست میگیری

الحمدلله

اینا دارن از موعقیتت سواستفاده میکنن چون باهم دوست بودید کوتاه نیا از خواسته های منطقیت و صبوری کن و با نامزدت خوب باش و یه اگه دیدی نلمزدت آدم خوبیه و اهل زندگیه یه کاری کن سریعتر برید سر خونه زندگیتون