2821
2789
عنوان

ظهرشوهرخالم تنهامرد😮😢

1731 بازدید | 60 پست

شوهرخالم مردی متدین و نماز خون.  اینم بگم شوهرخالم پدرشوهر خواهرمه. 60 ساله بوده

نماز صبح رو که میخونه. میشینه نشسته میمیمیره. 

خونه خاله دوطبقس شوهرخاله همش بالا بوده. جدامیخابیدن. چندین ساله.  

تا صبح خالم بیدار میشه صداش میکنه بیا پایین.  این هیچی. خالم میگه حتما خودش بالا چیزی خورده تا 12 ظهر که  اذان میده. خالم نماز میخونه. 

دختر مستاجرشون 4سالشه میاد خونه خالم. 

میگه آقاسید کو خالم میگه بالاس. ) اینم بگم شوهرخالم بچه دوست بوده. وبه بچه ها خوراکی و کادو میداد. بچه هاهم خیلی دوستش داشتن. برای همین سراغش گرفته(  

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

هستین بقیش بگم

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عجب مرگ راحت و آروم و بدون دردی داشته چه آسوده رفت 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

2825
2823
2791
2779
2792