2777
2789

حالا فکر کردین توی اون ده دقیقه اون خانم میگه وای این آقا چه باکلاسه یا جنتلمنه برم باهاش دوست بشم ! 

نه جناب 

جز اینکه هَوَل و بیشخصیت و ندیده ، دیده میشی هیچ عایدی برات نداره . 

سالها شاغل بودم موقع تاکسی سوار شدن باید خودم رو میچسبوندم به درب تاکسی تا با این موجودات وقیح برخوردی نداشته باشم . 

الان بعد سالها یادم افتاد . 

اگه تجربه ای دارین که شستین طرف رو بگین تا دلمون خنک بشه 

همه نبودن 

ولی گاهی اتفاق افتاده 

من کیف یا کلاستور گذاشتم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یکی  هی خودشو مسچسبوند بهم

شلوارم رو با شنجاق قفلی بسته بودم دگمه نداشت‌باژش  کزدم صافش  کردم بصورت سیخکی  تو دستم کنار ران پام نگه داشتم.دپباره خاست بچسبه بهم سنحاق  تا نصفه رفت تو پاش

داد کشید کفت چیکار کردی فلان فلان شده

گفتم یکم اونورتر بشینی  خارهام نمیره تو بدنت لندهور

و تجربه خوبی  شد..همیشه سنجاق  دارم

من چادریم خب و راحت می‌شینم و همیشه مرد بغل دستی خودشو جمع می‌کنه 😂

بخاطر چادر نیست میخواستم بگم هر چی جمع تر بشینی پر رو تر میشن راحت بشین غلط کرده خودشو بماله بهت با پشت دست بزن تو دهنش

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

یکبار رفتم بیرون تو اتوبوس قسمت خانما یه آقایی با آرنج کرم می‌ریخت اولش گفتم اشتباه شده فلان بعد دیدم آقا بی‌شعور پروعه اینقدر تو خیابون دعواش کردم از اتوبوس پیاده شد

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

عزیزم اونا ک نمیخوان باکلاس بنظر برسن فقط میخوان ب هدف کثیفشون برسن

خاطره هم من خیلی کم تو عمرم سوار تاکسی شهری شدم ی بار ی پسر نوجونو یا بهتر بگم کودک کنارم نشسته بود ک موقعی ک پیاده شدم بهم دست زد😐اینم از اون لحاظ ک همه رو برق میگیره منو چراغ نفتی

دقیقا این سوال منم هست مرد جماعت خیلی گرسنه و چیپه البته این بی خانواده هاش

اره بخدا بابای من با تاکسی بازار اینا رفتنی یجوری خودشو جمع میکنه کسی موذب نشه

آشنا ها از همه غریبه ترن

چند سالیه سوار تاکسی نمیشم، قبلا هر بار سوار شدم یا کرایه دو نفرو حساب کردم یا اگه سه نفر عقب بوده، آقایون رعایت کردن. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

یه سری با یکی از همکلاسی های دانشگاه رفتیم سوار تاکسی شدیم 

بعدش من زودتر سوار شدم که مثلا ایشون راحت تر باشه 

نشستم دیدم زنی اول نشسته من وسط خانم همکلاسی هم اونورم .

افتادم وسطشون 

بدتر شد اوضاع 

۲ کیلو کم کردم حدودا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

حالا انگار اون ۱۰ دیقه چه لذتی داره ک انقد بی فرهنگی میکننبتمرگ دیگه

کلا لذت هم نبردن آزار و اذیت خانم ها برای بعضی آقایون انگار تفریح محسوب میشه مثلا تو خیابون راه میری میزنه بهت با ماشین میری میاد جلوت ترمز می‌کنه میپیچه جلوت اذیت می‌کنه هر جور از دستشون بر میاد میخوان خانما رو بچزونن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷