2777
2789

امشب یکی از همسایه هامون دیدیم داره صدای داد و بیداد میاد یه پسر جوون 25 ساله تو کوچمون داره بلند بلند فحش میده و اسم پلیس و اینا میاره . پسره چاقو دستش بود هی میکوبید توی در همسایمون . همسایمون هم یه خانم 30 ساله و دوتا بچه 10 -12 ساله داره شوهرش هم راننده تریلی هست یک ماه دوماه میره جاده و میاد خونه . پسره داد میزد زنیکه ج..ده تو با من بودی با چهارتای دیگ هم بودی و کلی فحش داد پسره هم تازه مامانش رو از دست داده بود میگفت مامان من رو تو کشتی بیا بیرون کل همسایه ها اومده بودن توی کوچه بابام هم سریع نمازش خوند رفت تو کوچه دید پسره داره از در خونه همسایه بالا میره که وارد خونه بشه زنه رو بکشه بابام و چندتا از مردهای دیگه گرفتنش زن همسایمون تا دید مردا گرفتنش اومد بیرون شروع کرد جیغ زدن و فوش داده پسره هم هی حمله میکرد سمت زنه که با چاقو بزنتش بابام و مردای دیگ میگرفتنش پسر زنه 12 سالشه کلاس بود از کلاس که اومد خونه دید این پسره داره فوش مامانش میده هنگ کرد این پسره هم که چاقو داشت سریع رفت سمت پسر 12 ساله تا بزنتش بابام دستش کشید که نره افتاد زمین اینم وحشی شد سریع پاشد گفت کدوم بی شرفی دست من کشید بابام هم سریع گفت من بودم میخوای چه غلطی کنی چاقوش رو از رو زمین برداشت حمله کرد سمت بابام . بابام هم همین جور ثابت بدون ترس سر جاش وایساده بود هیچ کاری نمیکرد چون میدونست پسره جرعت زدن نداره . منم سریع رفتم ساطور برداشتم دوییدم تو کوچه اگه حمله کرد سمت بابام سریع برم بزنم تو سرش مامانم هم همش داد میزد اومد که با چاقو بزنه بابام من دوییدم سمت پسره ساطور تو دست من دید یه لحظه هواسش پرت شد بابام خوابوندش رو زمین بقیه مردا هم اومدن کمک بابام دست و پاش رو گرفتن پلیس هم بعد از دوساعت رسید بردش

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محله تون کجاست همه چاقو و ساطور دارن ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان هم زنه شوهرش داره میاد خونه داره التماس همسایه ها میکنه که چیزی نگن به شوهر همش گریه میکنه میگه چی بگم به شوهرم میکشه منو منم گفتم حقته شوهر بدبخت یک ماه دوماه میره توی جاده توی گرماو سرما عرق میریزه زحمت میکشه تو اینجا این غلطا کنی

الان پسر غیرتی شده بود چرا زن با بقیه هم بوده ؟! 😂😂😂 عجب دنیای خر تو خری شده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بگردم برای غرور شکسته ی پسرش💔

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

محله تون کجاست همه چاقو و ساطور دارن ؟

ساطور که دیگ همه دارن خواهر ما ساطور برا گوشت و مرغ استفاده میکنیم نه برا زدن ولی پسره چاقو داشت با خودش

الان پسر غیرتی شده بود چرا زن با بقیه هم بوده ؟! 😂😂😂 عجب دنیای خر تو خری شده

اصن مشخص نبود چی به چیه میگفت مامانم رو شما کشتین دق کرد ابروم بردین و...