2777
2789
عنوان

بحث منو جاریم

483 بازدید | 32 پست

خواهرم موهای دخترشو فروخت به یه نفر بعد جاریم شنید گف شمارشو بده منم موهای دخترمو بدم...حالا موهای دخترخواهرم بلند و زرد بود خیلی قشنگ بود ...دیگه گف اینایی رنگین بیشتر برمیداره..خلاصه اونم موهای دخترشو داد بعد از من جاری سوال گرد گرمی چقد داد گفتم اینقد فروخت بعد چون موهاش زرد بوده  گرمش گرونتر درومده..اون بدش اومد گف ن موهاش مث موهای دختر خودمه ..حالا موهای دخترش مشکیه..گفتم کجاش مث همن خ موهای دخترت مشکیه...گف ن موهای دخترم زرده موهای دختر تو مشکیه...حالا اینم بگم موهای دختر خودم زرد نیس ولی مشکی هم نیس مثلا یه کم روشنه ن زیاد..ببعد گفتم موهای دخترامون مث همن ولی موهای دختر خواهرم روشنه گف ن ..گفتم تو ازکجا اونو دیدی ...خلاصه بحثمون شد..حالا بنظرتون چرا اینو گفته؟بعد الکی گف همونکه بهش فروختم گفته ک موهای دخترش اینقد نمی ارزیده خودم یه چیزی بش دادم منم گفتم مگه خواهرم‌گدا بوده الکی گفته...حالا این خانمه ک مو میخرید تا یه هفته زنگ میزد التماس میکزد موهاشو میخوام و قشنگن...خلاصه اعصابم بهم ریخته ..نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن

اصلا ارزش فکر کردن نداره

به انتهای ستون فقراتت بگیر

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

از منی که از دست اعصاب خردی های مختلف ms گرفتم بشنو که همه چی رو دایورت کنی و اصلا اعصابت رو سر این حرفای بیخود خرد نکنی

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁