2777
2789
عنوان

بده دختر موهاشو رنگ کنه؟؟

2224 بازدید | 130 پست

سلام دوستان .. من خیلی دلم تنوع میخواد دوست داشتم موهامو رنگ کنم (برا اولین بار) موهام بلند تا کمرمه قهوه ای سوخته چشمام بزرگه و مشکی پوستمم گندمی

اولا به نظرتون رنگ بکنم ؟ دوست ندارم سنم بالا نشون بده و سادگیم از بین بره.. شما اگه برمیگشتین رنگ میکردین؟ 

اگر موافقین هایلایت یا یه دست؟ چه تناژی خوبه و مده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجرد میباشم .رنگ کردن را هم دوست میدارم ولی الان ترجیح میدهم دخترونه باشم.خخخخخ چه کتابی شددد

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢
ینی رو موهای مشکی کاراملی زدی؟ گرفت خوب؟

اره مشکی نبود 

خرمایی بود موهای خودم

قهوه ای روشنه مایل به بور 

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕