2777
2789

کل امروزو بیرون بودیم 

صبح رفتیم کلاس مشاوره قبل ازدواج بعد واسه ناهار ب آبجیش گف داریم میایم خونه ناهار بزار 

بعد من اومدم خونه شون دوباره بعد ناهار رفتیم سالن نگاه کنیم بعد رفتیم خونه نامزدم دیگه یکم عشق بازی و فلان شد ساعت ۱۰ 

بعد رفتیم گف بریم شام فست فودی😐😐

برد پیتزا گرف ازین خانواده ها 

خودش تن تن خورد بعد برگشت گف بقیشم میبریم برای برادرزادم اون خیلی دوس داره 😐(یبارم تو آشنایی این کارو کرده بود)

بعد من دیگه چون اون خورده بود کشیده بود کنار من کلا ۲ تا تیکه خورده بودم گف باز جا داری؟؟؟ گفتم آر پیتزا دوس دارم 

( کلا کم میخورم بخاطر اون پرسید)

یهو دیدم پاشد حساب کرد😐😐😐😐

تیکه سوم ک یدونه گاز زده بودم انداختم تو جاش 

اومد جمع کرد گفت میبرم برای برادرزادم 😐😐

منم تشکر نکردم اصلا 

حق دارم ناراحت شم؟؟؟

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

بعد من اصلا دوس ندارم همه بفهمن رفتیم بیرون چی خوردیم 

با این کارش میفهمن خب😐🤦‍♀️

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولش توهم بعدا جبران کن همین رفتار باهاش کن

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای