aypari مدیر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 عنوان چیکار کنم اعتماد به نفسم بره بالا | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست هیچ وقت جرعت نکردم نظرمو جلوی بقیه بگم حتی اگه با کسی مخالف باشم من به خودم ایمان دارم... 1403/09/01 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alien1991 عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 692 انگار دارم به این نتیجه میرسم که این کمبود اعتماد به نفس از بچگی باهامونه دقیقا تو کتاب نیمه تاریک وجود و راز سایه دبی فورد هم همینو میگه، میگه باید سایه های کنش ها و واکنش هامون رو پیدا کنیم. پیدا کردنشم احتمالا دردناک و درمان کردنش زمانبره به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 دقیقا تو کتاب نیمه تاریک وجود و راز سایه دبی فورد هم همینو میگه، میگه باید سایه های کنش ها و واکنش ه ... این کتابها تاثیر داره منم بخونم؟ من به خودم ایمان دارم...
alien1991 عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 692 این کتابها تاثیر داره منم بخونم؟ راستش رو من تاثیر داشت اینو اطرافیانم میگن ولی صادقانه هنوز خودم از خودم راضی نیستم به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 راستش رو من تاثیر داشت اینو اطرافیانم میگن ولی صادقانه هنوز خودم از خودم راضی نیستم اگه لطف کنین چند تا از مهم هاشو برام بگین ممنون میشم چون دیگه واقعا دارم اذیت میشم از خودم متنفر شدم من به خودم ایمان دارم...
alien1991 عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 692 اگه لطف کنین چند تا از مهم هاشو برام بگین ممنون میشم چون دیگه واقعا دارم اذیت میشم از خودم متنفر شدم چشم کتاب چهار میثاقکتاب راز سایهکتاب نیمه تاریک وجودکتاب خودباوری کتاب انسان در جستجوی معنا کتاب شش ستون اعتماد بنفسکتاب معجزه شکرگذاریپادکست هااین نقطه حسین عرب زادهپادکست صلح درونپادکست جافکرییه سریاشم یادم نیست یادم بیاد میگم بهتون به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 چشم کتاب چهار میثاقکتاب راز سایهکتاب نیمه تاریک وجودکتاب خودباوری کتاب انسان در جستجوی معنا کتاب شش ... ممنون من به خودم ایمان دارم...