2777
2789
عنوان

دوسش دارم نمیخام از دستش بدم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 90 پست
در حديكه حاضري اگه اتفاقي واسش افتاد غمشو تحمل كني؟ببين روراست باهات حرف ميزنم من خودم يكي از عزيزان ...

بخدا نمیتونم فراموشش کنم نه ارسنیک خیلی خطرناکه عوارض دارع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیتونم فراموشش کنم نه ارسنیک خیلی خطرناکه عوارض دارع

واسه درمان بايد انجام بده چطور تا حالا انجام ندادن؟پس الان با چي تحت درمانه؟

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

جواب بچه ها رو چرا نميدي كه در چه مرحله اي هست و چه درماني كرده🤔🤔🤔

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
چقدخشن والا ما حرف بدی هم نزدیم

چرا حرفتون برا ادمی با این شرایط خیلی بد بود یک درصد احتمال بدین استارتر راست بگه میدونین دل شکستن چه تاوان بدی داره

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩

استارتر اگه از حرفم ناراحت شدی ببخشید منظوری نداشتم اخه شاید یکی دوماه پیش این رمانو خوندم تا تاپیکتو خوندم اون اومد تو ذهنم خیلی مشابه بود مخصوصا قضیه سیگار و اینا

از خدا میخوام عاقبت عشقت مثل عاقبت شخص توی رمان نشه فقط،اگه تو مراحل اولیه هست و دکترا امید دادن بمون باهاش و بهش روحیه بده

ب هر حال ببخشید ادمی نیستم که کسیو ناراحت کنم و ازش ساده بگذرم

💃عروسِ بندر💃

من دردتو کاملا درک میکنم چون من هم دردت بودم، پنج سال با کسی بودم تا تومور مغزی گرفت ، دکترا گفتن بدخیمه و امیدی نیس و با عمل احتمال فلج شدن داره ، اون منو رها کرد و رفت که خوشبخت شم. یادم نمیره هرگز تموم تابستون رو یه روز درمیون بستری بودم قسمت اعصاب و روان ، ولی چقدر خوشحالم الان که عمل کرد و به معجزه زنده موند و نامزد کردیم، ناامیدی = مرگه، من شده بودم تو اشتباه منو نکن چون خودتو نابود میکنی

Don't lose hope