2777
2789
عنوان

دوسش دارم نمیخام از دستش بدم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 90 پست
بله بدون شیمی درمانی 

اگ سرطان خون  وکبدباشه ... هیچوقت اوکی نمیشه!مگراینکه شیمی درمانی وپرتو بشه که رگ های بدنش به نصف قطرش کاهش پیداکنه .

سرطان روده اکثرن بااین روش اوکی ... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر نیست بجای اینکه یاد رمانتونو اهنگتون بکنین به دوستمون دلداری بدیم ؟؟؟ خیلیا بخاطر اینکه عشقشون اذیت نشه بخاطر مریضیشون از عشقشون فاصله میگیرن خیلی جای تعجبه؟؟؟ واقعا خدا نیاره واسه کسی ... دوست عزیزم اگه واقعا دوسش داری کنارش بمون روحیه داشته باش مثبت فکر کن ناامیدی غم بذار کنار الان فقط طرفت روحیه نیاز داره اینکه بدونه یکیو داره که بدون ترحم باهاشه ... خدا کمکتون کنه 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

ولي اگه واقعا همچين مشكلي داري اگه از رو ترحم باهاش موندي جدا شو چون بعدا ضربه ي بزرگي ميخوري ميگي سرطان خون داره اين شوخي بردار نيست بايد واقع بينانه بهش نگاه كني

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
دوسش دارم 

در حديكه حاضري اگه اتفاقي واسش افتاد غمشو تحمل كني؟ببين روراست باهات حرف ميزنم من خودم يكي از عزيزانمو با اين بيماري از دست دادم و من اتخاب ديگه اي نداشتم ولي تو داري تو ميتوني بريو فراموش كني ميتوني قبل هر اتفاقي زندگيه جديدي واسه خودت بسازي 

اما ميتوني بمونيو باهاش باهم بجنگيد كه اين راه خيلي درد آوره و بايد با حقيقت كنار بياي كه نميتوني مطمئن باشي كه آخرش اوني ميشه كه تو ميخواي

تا حالا آرسنيك تزريق كرده؟

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
از رو تجربه میگید؟ اون کتاب کامله؟؟؟؟یا برنامه خاصی میخواد؟

من یکی رو سراغ دارم مشکوک به سرطان بود یه هفته خام خواری کرد بدنش بیحس شده بود داشت واکنش نشون میداد ولی خدارو شکر که آزمایشات منفی بود و رفع شد. احتیاج به برنامه خاصی نیست من خودم دارم میخونم کتابشا واقعا مطالبش از نظرم مفیده 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
من یکی رو سراغ دارم مشکوک به سرطان بود یه هفته خام خواری کرد بدنش بیحس شده بود داشت واکنش نشون میداد ...

کتاب قابلمه رو فراموش کن؟

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
چقدخشن والا ما حرف بدی هم نزدیم

مثل این میمونه خدایی نکرده تو جمع دوستاتون باشین بهترین دوستتون همچین چیزی بگه ... بعد بقیه بخندن از اهنگو رمان حرف بزنن ...خشونت نداره ؟ نمیدونم والا شاید من غیر طبیعیم بقیه طبیعی...

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂