2777
2789

بچه ها شوهر خواهرم آدم خوبیه خیلی برام خوبی کرده فقط یه اخلاق بد داره خیلی فضوله دامادمون فامیله نزدیکه شوهرم دوستش بود ازدواج کردیم الان هربار یه فضولی میکنه آبرو برام نذاشته اول از داداش بزرگم بد میگفت همش این سری داداش کوچیکم یعنی حرفایی زده الان من جلو شوهرم یه بی خانوادم

به خواهرت بگو جمعش کنه۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

خود دامادمون دوتا خواهر داره شهرو آباد کردن اینقد وضعشون خرابه بعد میاد از خانواده من بد میگه واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم اگرم بهش بگم به شوهرم میگه نمیشه هیچ کاری کرد اصن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم بروتو نخ شوهرت بگو باجناق فامیل نمیشه 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

ماهم چن سال این مشکلو داشتیم تا بالاخره خودش خودشو جمع کرد

لیم بازی در میورد هی جلو شوهرم بهم دست میزد یکارای میکرد

میگف چشمم دنبال توئه

تا اینک ی مدت رفت و اومد نکردیم و چ دعواهایی داشتیم تا تموم شد

حالا این فضولی هاش به درک دیروز پیش شوهرم گفته بود با زنش دعواش شده بعد گفته بود اینا همشون بداخلاقن همشون خودخواهن فقط فکر خودشونن شوهرمم شب سر اینکه منتظرش نشدم شام بیاد زود شام خوردم قهر کرد باهام دعوامون شد ناجور همشم به خاطر حرفای دامادمون بود... 

خب زياد نذاريد با خلنوادتون رفت وامد  كنه  منظور زياد راه نديد خونتون  كه خبر ببره بي ...

حرفای ۱۵ سال پیش میزنه اصن خیلی آشغاله مرد ندیدم اینجور خاله زنک

وا داماد چرا بايد تو كار خانواده ات دخالت و فضولي كنه معلومه كه خواهرت ريادي بهش رو داده و همه چيز رو بهش گفته همه چي دست خواهرت بهترين كار اينه با خواهرت حرف بزني

خدايا سپاسگزارم 
عزیزم خیلی دوستانه با خواهرت مطرح کن بگو اینجوری باشه ناچار میشم کمتر معاشرت کنم باهاتون اونوقت خیلی ...

منم نرم بیام شوهرم میره مغازش همیشه همو میبینن