بچه ها شوهر خواهرم آدم خوبیه خیلی برام خوبی کرده فقط یه اخلاق بد داره خیلی فضوله دامادمون فامیله نزدیکه شوهرم دوستش بود ازدواج کردیم الان هربار یه فضولی میکنه آبرو برام نذاشته اول از داداش بزرگم بد میگفت همش این سری داداش کوچیکم یعنی حرفایی زده الان من جلو شوهرم یه بی خانوادم
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
خود دامادمون دوتا خواهر داره شهرو آباد کردن اینقد وضعشون خرابه بعد میاد از خانواده من بد میگه واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم اگرم بهش بگم به شوهرم میگه نمیشه هیچ کاری کرد اصن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
حالا این فضولی هاش به درک دیروز پیش شوهرم گفته بود با زنش دعواش شده بعد گفته بود اینا همشون بداخلاقن همشون خودخواهن فقط فکر خودشونن شوهرمم شب سر اینکه منتظرش نشدم شام بیاد زود شام خوردم قهر کرد باهام دعوامون شد ناجور همشم به خاطر حرفای دامادمون بود...
وا داماد چرا بايد تو كار خانواده ات دخالت و فضولي كنه معلومه كه خواهرت ريادي بهش رو داده و همه چيز رو بهش گفته همه چي دست خواهرت بهترين كار اينه با خواهرت حرف بزني