2777
2789
عنوان

اگه شوهرم دیده باشه چی😭😭😭کمکم کنید تورو قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اصلا دیده باشه چیز بدی که نگفتی

آخه خیلی حساسه چند شب پیش بهم گفت چرا دوستمو تو اینستا سرچ کردی در حالیکه من پاک کرده بودم سرچ ها رو ولی فهمیده بود ای خدا هنوز جوابمو نداده 

خیلی ببخشید اینستا ک مثل تلگرام اینا نیست ک نصب کنه رمز شخصی داره مگه تو رمزشو دادی بهش...چقد برا خو ...

هم گوشی من دستش بود هم گوشی خودش خب راحت رمزشو گرفته الان بیشتر ازین شک دارم که جوابمو نمی‌ده 😭😭😭

اسی حس می‌کنی شوهرت اینستاتو داره یا مطمئنی؟؟؟؟؟ خب کی میاد شوهرت؟

حس میکنم داره بیشتر از اونجا مطمنم که با اینکه آنلاینه جواب پیام منو نمی‌ده دیروز گوشیم و گوشی خودش دستش بود حس میکنم نصبش مرد چون قبلا یه بار دیگه نصب کرده بود من حذفشکردم 

حس میکنم داره بیشتر از اونجا مطمنم که با اینکه آنلاینه جواب پیام منو نمی‌ده دیروز گوشیم و گوشی خودش ...

نگران نباش بهش زنگ بزن 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
آخه خیلی حساسه چند شب پیش بهم گفت چرا دوستمو تو اینستا سرچ کردی در حالیکه من پاک کرده بودم سرچ ها رو ...

ولش کن مهم اینه که کار تو بد نبوده هرچقدر ضعف نشون اون حق بجانب میشه حتی اگرم چیزی گفت خیلی محکم و عادی بگو چیز بدی نگفتم 

میترسم از واکنشش تی خدااا

نترس اعتماد به نفس داشته باش و دست پیشو بگیر بگو اگه درست رفتار میکردی من نباید به غریبه ها بگم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
هم گوشی من دستش بود هم گوشی خودش خب راحت رمزشو گرفته الان بیشتر ازین شک دارم که جوابمو نمی‌ده 😭😭😭

ن عزیزم ..اونجور نیست اگر اینستاس ک اینطوری نیس..فقط صرفا با شماره نمیشه نصب کرد..من خودم رمز ایسنتامو فراموش کنم نمی تونم وارد کاربریم بشم چه برسه کس دیگه..هیچی از خودت بروز نده..حتما علت دیگه ای داره جواب ندادنش...برا خودت هم همین استرس بسه که دیگه از این کارا نکنی😁😜