2777
2789
عنوان

اگه شوهرم دیده باشه چی😭😭😭کمکم کنید تورو قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 47 پست

قبلش باید ب اینجاش فکر میکردی شمااشتباه کردی حریم خصوصیتون نیاید همه جا جار میزدین ب رفیق شوهرتون چ ربطی داره که بین شما وشوهرت چی میگذره ؟خودتو جای اون بزار چ واکنشی نشون میدادی الان میومدی تاپیک میزدی کمک خیانت دیدم شوهرم اینجوری ب دوستم گفته وهزارتا حرف دیگه هم روش میزاشتی که ما حق ب توبدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت استباهه مقصری ببخشا ولی شوهرت عصببم صه حق داره ترو چه ب دوست شوهرت؟اگ شوهرت بادوستت درد دل مبکرد هزارتا حرف براش درمیاوردین ک با دویتم رابطه داره حالام شوهرت هرجی بگه حقه...منوشوهرمم اینیستاهای همو داریم،هرکی بمن پیام بده اول گوشی اون ب صدا میاد بعد من.....حتی پاکم کنم اون نوتیفکشنش میمونه بالای گوشیش....اصلا اونکارو نکن...فردا مس فردا دوست شوهرتت عوض شه و بخواد بهت پیشنهادبده چی......دعا کن شوهرت نفهمه اما اگ واقعا متوجه نشد،دیگ جمع کن اینکاراتو

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

پاک کردم ولی آنلاین بود تو اکانت خودش حس میکنم دیده چون جوابمو نمی‌ده

ایشالا که ندیده 

ولی اگه ام دیده بود بگو نگران زندگیمون بودم نمیدونستم باید چیکار کنم میدونستم حرفای دوستت تاثیر داره روت فقد برای زندگیمون، برای تو، اینکارو کردم 

اگه قبلا رو گوشیش نبود از دیروز گوشیم دستش بود اونموقغ حس میکنم نصب کرده رو کوشی خودش

خیلی ببخشید اینستا ک مثل تلگرام اینا نیست ک نصب کنه رمز شخصی داره مگه تو رمزشو دادی بهش...چقد برا خودت الکی مسئله درست میکنی

نه هیچی نگفتم فقط در مورد زندگیم و شوهرم

اسی حس می‌کنی شوهرت اینستاتو داره یا مطمئنی؟؟؟؟؟ خب کی میاد شوهرت؟

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂