2777
2789
عنوان

دوست داداشم پیدا شد

156 بازدید | 9 پست

تو تاپیکای قبلیم گفته بودم که همیشه خونه مائه و یه هفتس نمیاد، دیشب باباش زنگ زد بعد کلی عذرخواهی گفت من به این بچه گفتم توکه همیشه خونشونی ماهم که تانیارو اندازه بچه خودمون دوست داریم چه بهتر که عروسمون بشه اونم برگشته به باباش گفته من بیست چاری خونشون بودم نون و نمک خوردم حالا برم خواستگاری دخترشون ، باباعه برگشته کفته تانیارو دوس نداری یا بخاطر خجالته اونم گفته نمیخوام نمک نشناس باشم، حالا مامانم اینوسط خوشحاله میگه دامادممم😐😐😐😐

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دوسش نداری؟

منتاپیکای قبلیتو دیدم حس میکنم اون دوست داره مثلا همون تاپیک که گفته بود شاید داماد خانواده همش اینجاست

ولی خجالت میکشه ازت خواستگاری کنه حس میکنه خیانت به رفیقشه

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

واقعا دوسش نداری؟منتاپیکای قبلیتو دیدم حس میکنم اون دوست داره مثلا همون تاپیک که گفته بود شاید داماد ...

پسر خوبیه خیلی، ولی من رویکی کراش دارم که اصلا معلوم نیس با خودش چند چنده

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲