2777
2789
عنوان

کرم موبر صورت دپی

29327 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.میخواستم ازتون بپرسم کسی از کرم موبر صورت استفاده کرده حالا هر مارکی من دیروز مارک دپی دیدم قیمتش 3500 بود فروشنده گفت خوبه موی زاید رو هم میبره ولی قبلش باید امتحان کنی که حساسیت نزنی من پوستم بدجور چربه با منافذ باز حالا میخوام بدونم کسی هست استفاده کرده باش راضی باش و موهای زائدش هم از بین رفته باش با تشکر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای صورت فکر نکنم بشه استفاده کرد.

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوستام میزنه میگه راضیم ب اون دوستم گفت اون رفت خرید واسه عید نوروز بود زده بود میگفت صورتش باجوش یکسان شده بوده بااینکه پوستشم خیلی خوب بود

من ک صورتم رنگ بندو ببینه پرجوش میشه خواستم اینو بگیرم ک دیگه جرات نکردم

برای صورت نیست که 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

آره عزیزم من چندساله از کرم موبر استفاده میکنم ولی مارک سینره،چون صورتم با بند جوش میزنه مجبورم کرم موبر استفاده کنم.اول کمی روی بازو تست کن اگه مشکلی نبود میتونی رو صورت بزنی

خدایا به امید تو....

من که الان ده ساله ژیلت میزنم نه زیاد شده نه هیچی راحت 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اولا شوهرم اگه بدونید چه تعجبی میکرد میگفت مگه مردی گفتم من پوستم نازکه بند میندازم نسلم در میاد میخوام آرایشگرو تیکه تیکه کنم

سلام من سینره دارم خیلی خوبه سه ماه یه بار صورتمو عالی میکنه 

فقط خیلی حساسه اولین بار استفاده کردم پوستمو سوزوند کنده شد یه مدت التهابی بود رو پوستم که نگو  خیلی مواظب باش ..

اول اینکه هیچی رو پوستت نباید باشه پوستت تمیز باشه موهاتو با تل جمع کن بعد یه لایه نازک بزار رو پوستت اصلا نباید مثلا مثه کرم مرطوب کننده ماساژش بدی مثه ماسک باید بزاری 

چند مین صبر میکنی بعد که مطمئن شدی موها کنده شده شیرو  باز میکنی آبش ولرم رو به سردی بعد با یه تکه پارچه که لازم‌نداری یا حوله ای چیزی ابری اینا خلاصه کامل اون پارچه رو خیسه خیس میکنی به کمک اون میشوری آروم با اون ماساژش میدی بادست خوب پاک نمیشه و ممکنه کرم بمونه که اونجوری عوارض داره با پارچه جوشای سر سیاه و سرفیدتم با اون کرم و موها میرن .بخاطر این میگم از پارچه ای استفاده کن که لازم‌نداشته باشی چون بو میگیری پرتش بدی هر دفعه بهتره وگرنه با لیف نرم هم میتونی اینکارو بکنی .

سینره یه ژل بعد از اصلاح هم داره اونم بگیری بعد شستن پوستت بزاری و بعد با آب سرد بشوری پوستت عالی میشه براق و سفت با منافذ بسته ...من سالی ۳۰ تومن هزینه میکنم خیلی به صرفه و خوبه ..دلم نیومد نگم براتون ...

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
صورتت لک نزده؟ راضی هستی؟

نه اصلا لک نشده،راستش برا من که خوب بوده فقط نباید زیاد بمونه رو پوست اون تایمی که تو بروشور هست باشه اگرم پوستت حساس شاید کمتر از تایمی که قید شده

خدایا به امید تو....
سلام من سینره دارم خیلی خوبه سه ماه یه بار صورتمو عالی میکنه  فقط خیلی حساسه اولین بار استفاده ...

خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم