2777
2789

بچه ها شده تو دانشگاه از ی پسری خوشتون بیاد اما نام و نشانی ازش نداشته باشید 

خلاصه میگم من از یک پسره تو دانشگاه خوشم اومده گهگاه که همو می‌دیدیم تو دانشگاه سلام علیک میکردیم با هم  از فکرش حتی گریه هم کردم  هر چه قدر سعیمو کردم ک پیداش کنم مشخصاتشو نشد 

یعنی این حرف واسه  قبلنه من رشتم حقوق تا اینکه سر ی درس عمومی رفیقم که  حسابداری میخونه منو با یک رفیق دیگم ک ایشون متاهله  تو گروه اون درس اد کرده بعد یهو خیلی اتفاقی داشتم گروه و اعضاش‌و نگاه میکردم  یهو همون پسره رو دیدم حالا منو میبینی خشکم زده بود تو اینجا چجوری .بعدش هم اسمشو فهمیدم و هم فهمیدم رشتش حسابداریه 

حالا به نظرتون چی کار کنم ب دوستم ک حسابداری خونده ایشونم متاهل هستن .بگم ک این پسره کیه چیه کجاییه مشخصاتشو برام در بیاره شاید همکلاس اون بوده باشه ی راهی باشه برام 

نظرتون و راهنمایی تون لطفاً

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی درس مشترک باشه داری بگو مثلا این درس برداشتی مثلا اندیشه استادش کی بود چطوریه به خودش بگو سر حرف ب ...

الان پیداش ک کردم بخاطر این میگم به رفیقم مشخصاتشو بسپرم شاید همکلاسی اون بوده باشه حداقل متاهل و مجردشو میفهمم ب اون خاطر حالا نظرت 

اره به دوستت بگو حتما یا یه روز به عنوان مهمان برو سرکلاسش با رفیقت

الان پیداش ک کردم بخاطر این میگم به رفیقم مشخصاتشو بسپرم شاید همکلاسی اون بوده باشه حداقل متاهل و مجردشو میفهمم ب اون خاطر حالا نظرت