2777
2789
عنوان

کرم موبر صورت دپی

| مشاهده متن کامل بحث + 29455 بازدید | 24 پست
اولا شوهرم اگه بدونید چه تعجبی میکرد میگفت مگه مردی گفتم من پوستم نازکه بند میندازم نسلم در میاد میخ ...

آخی عزیزم نه الحمدالله با بند مشکل ندارم دردم نمیاد ولی زود زود درمیاد حرصم دراومده هر هفته ارایشگاهم دیروز آین کرم دیدم ولی ترسیدم بخرم صورتم بدتر شه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اره خاله منم چند ساله باژیلت میزنه هیچ فرقی نکرده پوستش نه زیاد شده موها صورتش نه سیاه

خاله خدا بیامرز منم ژیلت میزد صورتش همیشه تمییز بود ولی میترسم حالت مردونه دربیاد زن دایی و دخترش داییمم استفاده میکنن من فقط بند بهم میسازه شمع و وکس هم چند ماهی یه بار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم من چندساله از کرم موبر استفاده میکنم ولی مارک سینره،چون صورتم با بند جوش میزنه مجبورم کرم ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت کنم نشنیده بودم تا دیروز که برای صورتم کرم موبر هست اتفاقی دیدم کرم موبر بدن استفاده کردم مارکای مختلف بد نبوده بیشتر پودر تیزبر بهم ساخته 

من که الان ده ساله ژیلت میزنم نه زیاد شده نه هیچی راحت 

خوشبحالتون بخدا بعضیا شانس دارن زن عموی من هشت سال عروسی کرده فقط واسه عروسی میره بند و اصلاح ابرو ارثی صورتشون تمییزه مال منم ارثی

من یه دوستام میزنه میگه راضیم ب اون دوستم گفت اون رفت خرید واسه عید نوروز بود زده بود میگفت صورتش با ...

منم سر همین نگرفتم چون بدجور پوستم حساس ولی خسته شدم از بس پول آرایشگاه دادم

من همین الان استفاده کردم,کرم موبر دپی,هم صورتم شروع کرد به سوختن,هم از بوش حالت تهوع گرفتم,هم صورتم ملتهب شده,توی جعبه یه کرم هم داره که نرم کننده بعد اصلاحه,کع الان زدم داره سوزشش کم میشه,خود سازندش میدونستع چه اشغالی درست کرده که توش نرم کننده هم گذاشتن,من قبلا پودرش را استفاده کرد بودم,بد نبود,فقط دردسر زیاد داشت شل نشه,نریزه رو لباست,ولی در کل راضی نیستم,می خوام این سری سینره بگیرم

ببخشید پوست صورتت خراب نکرده کرم مو بر ؟واینکه هرچندوقت یه بار میزنی؟

نه عزیزم فقط اگه پوستت حساسه زودتر از اون تایمی که تو بروشور زمان داده کرم رو بشور مرتب چک کن با پنبه.من چون پوستم حساسه هر بار که مهمونی میرم استفاده میکنم.حالت عادی همیشه صورتم مو داره😕به نظرم چون مواد شیمایی هست نباید فاصله های استفادش خیلی بهم نزدیک باشه

خدایا به امید تو....
من یه دوستام میزنه میگه راضیم ب اون دوستم گفت اون رفت خرید واسه عید نوروز بود زده بود میگفت صورتش با ...

وای من موبر دپی برا صورتو همین الان زدم دودقه نمون سوخت صورتم حس میکنم داره به جای هر گرز یه جوش میزنه یا خداااا

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین کرم های موبر صورت و معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/moobar

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤