2777
2789

سوگند؟ محیا و دینا و.. 

الان اسم خودمم النازه، ریحانه قشنگه، مهدیس مهدیه 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوگند؟ محیا و دینا و.. الان اسم خودمم النازه، ریحانه قشنگه، مهدیس مهدیه

مهدیه؟! خیلی بدتر از سوگل عه ک

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

البته سوگل خیلی خوشگله

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

مرسیولی خودم نمیدونم هنوز میترسم یه چیزی بزارم پشیمون شم بعدش

بنظر من اسم خودت قشنگه حالا

من اسمایی مثل نیوا 

آیلین ، آرام

زهرا ، آنا 

ترلانم قشنگه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

آره سلیقم اینطور اسما نیست

سوگل خیلی قشنگه 

میخوای دهه هشتادی باشه اسم ات؟

کیانا،فرنیا،پرنیان،ثمین،رزا،سولماز،ساحل،پرناز،پریماه

ترلان هم قشنگه خیلی

مهدیه؟! خیلی بدتر از سوگل عه ک

بازم سلیقه‌است

ستاره هم قشنگه، سوگند.. بعد

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون