2777
2789
عنوان

من اصلا به خودم نمیرسم؟چیکار کنم

7293 بازدید | 30 پست

بچم تقریبا بیست ماهشه....تقریبا یکساله خیلی کم بخودم میرسم...فقط در حد نظافت شخصی....

اصلا برای شوهرم آرایش نمیکنم...موهام وز ن. ولی سشوار نمیکشم....همیشه صورتم بی روحه....قبلا اصلا اینطور نبودم....حالا حوصله ندارم حتی وقتی بیکارم با خودم میگم ول کن ارایشو الان باید وضو بگیرم پاک کنم....بی خیال میشم...

علاقه من و شوهرم نسبت بهم کم شده

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

منم ب خاطر وضو بیخیال ارایش میشم هی باید پاک کنی خخ.

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی منم همینطورم

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

اشتباه میکنی خب عزیزم

واسه روحیه خودتم اینجوری بده

نیازی نیست حتماااااا هر روز ارایش داشته باشی

اما لباسا و پیراهنا تونیکای قشنگ بخرن 

موهاتو مرتب شونه بزن ی بار بباف ی بار دم اسبی ی بار باز بزار گاهی رژ بزن رایش مفصل تر رو بزار برای وقتایی ک عادت ماهیانه ای

حتمااااا ادکلن بزن اونم با بوی مورد علاقه همسرت ۲ تایی باهم برین لاک بخرین ی وقتایی لاک بزن

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

چیکار کنی ب خودت برس از همین الان شروع کن باید به خودت اهمیت بدی اینجوری نمیشه ک سردی به وجود میاد الان بعد زایمانت شوهرت بیشتر از هرموقع نیاز به توجه داره

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

من بخاطر اینکه پوستم خراب نشه ارایش نمیکنم😳

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

من الان اخرای بارداری هستم قیافم کلا از این رو به اونرو شده پوستم کدر شده ابروهام ریخته هیکلم که ديگه هیچی... منتظرم بزام ببینم چی میشه که فکر کنم بعدشم درگیر بچه بشم  

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕