2777
2789

موندم چرا حس ششمشون بهشون نمیگه که کوته فکرن؟ 😑

پیغمبر خدا با اون عظمتش همیشه میگفت من غیب نمی دونم.

بله من در Spain زندگی میکنم،بدونِ S.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چه ربطی به عالم غیب داره حس ششمو همه ادما دارن بدای بعضیا فعاله بعضیا خیر دیگه برای چیزی که خد ...

بیخیالشون با اینا نباید بحث کرد یه برچسب تو روشن فکرو عقل کلی باید زدو رفت تا ذوق کنن 

⁦→⁠_⁠→⁩

عزیزم چه ربطی به عالم غیب داره حس ششمو همه ادما دارن بدای بعضیا فعاله بعضیا خیر دیگه برای چیزی که خد ...

اون حس ششمی که فعاله رو خودم هم دارم، اما بذارید براتون توضیح بدم که دقیقا چیه

شما میای درباره چگونگی واقعه ای هنوز پیش نیومده ، از دو احتمال تا بی نهایت احتمال رو پیش فرض میگیری!

وقتی یکیشون اتفاق می افته، میگی وای حس ششمم گفته بود همین میشه! در واقع شما استعداد دارید توی اینکه احتمالات زیادی بدین. ک ممکنه گاهی درست از آب در بیاد 

تازه قبول هم داریم گاهی حس ششممون اشتباه کرده مگ نه!

بله من در Spain زندگی میکنم،بدونِ S.
کلی انرژی بزار تمرکز کن سرگیجه و سردرد بده به خودت بعد بگن بهت کوته فکر🗿🤲🏻

عزیزم با حرف یه ادم که خودش معلوم نیست تو چه خانواده کجا بزرگ شده چه ادمایی دورشن سریع ناراحت نشو علمشو نداره بزار فک کنه کوته فکرن بقیه

تعصب همیشه نشانه زوال عقله نه روشن فکرس

⁦→⁠_⁠→⁩

اون حس ششمی که فعاله رو خودم هم دارم، اما بذارید براتون توضیح بدم که دقیقا چیهشما میای درباره چگونگی ...

کی گفته حس ششم اینه؟😐

حس ششم وقتی قوی بشه هر سوالی پرسیده بشه جوابشو میفهمی از ۱۰۰ تاش شاید ۱۰ تاش اشتباه در بیاد تازه اگه خیلی قویم بشه حس ششم چشم سومم تقویت میکنه یه کوچولو چه ربطی به احتمال داره🤦‍♀️