2777
2789
عنوان

تبعیض خانواده

188 بازدید | 24 پست

بچه ها داداشم امشب ماشین گرفته خیلی خوشحالم ولی خب دلم شکسته خونوادم هیچ وقت با خوشحالیم خوشحال نبودن 

ما خونه ساختیم باهزار بدبختی کسی کمکمون نکرد حتی تبریکم نگفتن

تازع بد یسال خونه ساختن ی ماشین گرفتیم مامانم زنگ زد تبریک ک نگف هیچ گفت توم قاطی ادما شدی خونه ماشین دار شدی  مامانم کمکمون کرده مثلا لباس و ایناها گرفته واسه منو دخترم ولی خب امشب انقد خوشحال بود ک نگو نشستم ب گریه کردن اصلا از خونه ساختن و ماشین خریدن ما خوشحال نشدن  تازه ب ما میگفتن چرا ماشین چپی یعنی تصادفی نگرفتین یادمه موقع ماشین خریدن 2 میلیون کم اوردیم بابام نداد ولی الان برای داداشم 150 میلیون داده😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من خیلی بیشتر بدردشون خوردم هعیییچی بگم

توی اکثر خانواده ها هست .پدر من الان الحمدلله خیلی کمک  داداشم می‌کنه ولی ته کمکش به من اینه هراز گاهی بچه هامو میبینه ی صدتومنی بده دستشون .البته من خوشحالم که حداقل کمک داداشم میکنن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
اره ولی هیچ کس واسمون ذوق نکرد خونواده شوهرم خونواده خودم تازه میگفتن خونتونا گچ نزنین همینجوری برین ...

الحمدلله که دستتون جلو کسی دراز نیست .ما می‌خواستیم خونه بخریم مادرم باهامون قهر کرد که شما زودتر از ما صاحب خونه میشید .البته تا ما خواستیم بخریم گرون شد دیگه نخریدیم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
توی اکثر خانواده ها هست .پدر من الان الحمدلله خیلی کمک داداشم می‌کنه ولی ته کمکش به من اینه هراز گا ...

متاسفانه 

منم خوشحالم ولی خب ما کلا دوتا بچه ایم منو داداشم مام نیاز ب حمایتش داشتیم پس اونام نباید کمک بخوان ازم