2777
2789

بچه ها من دو شب پیش تاپیک زدم. همچنان ادامه داره. چرا بجای اینکه من ناراجت باشم اون اینجوری میکنه ؟ من باید چکار کنم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان تاپیک دو شب پبشم این بود. کلا ماجرا در مورد تبعیض قایل شدن و دورویی بین مراسمات من و خواهرش بود . به جای اینکه من دلخورتر باشم ایشون سه روزه بامن ناهار و شام نمیخوره . جا خوابشو عوض کرده !!! 

دوستان تاپیک دو شب پبشم این بود. کلا ماجرا در مورد تبعیض قایل شدن و دورویی بین مراسمات من و خواهرش ب ...

منو شوهرمم قهرمون به ده روز کشیده جامون عوض میشد ولی غداشو میمد میخورد

👶👶

اهمیت نده،حرفتو که زدی،چیزی نگو تا خودش آروم شه.اما عزیزم خواهرانه بگم مهریه شما که تمام شد دیگه چه اهمیتی داره حرصشو میخوری،موقع مهریه میشد قبول نکنی،حتما یه چیزی توی شوهرت دیدی که ارزش داشته بخاطرش با همه چی راه بیای دیگه نه؟ پس الانم به گذشته برنگرد.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉

به جهنم. انقد گرسنه بمونه تا جونش دراد. شوهر من قهر میکنه غذا نخوره میرم جلوش همچین با ولع میخورم اب دهنش بریزه

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید