2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم

165 بازدید | 34 پست

آخرین رابطم که خیلی خیلی سطحی بود حدود دوماه پیش بود که بعدش کامل کامل پریود شدم هر دوماه رو

این ماه نشدم هنوز فک میکنم باردارم دکتر رفتم پیش مشاور رفتم ویزیت آنلاین گرفتم همشون میگفتن اصلا همچین احتمالی وجود نداره و توهمه 

بخاطر سردی رحم یا بهم ریختن هورمونه

بازم من استرسم نمیخابه خدایا کی بشه برم خونه خودم راحت بشم😭😂

وای عزیزم😭😭منم همین مشکلو دارم عقدم و دقیقا ۲ ماه پیش رابطه داشتم پریود شدم حتی الانم پریودم ولی توهم زدم حاملم😂😭😭حس میکنم  حس سنگینی تو شکممم دارم 😂😭

منم به هرکس میگم میگه هیچی نشده ولی من واقعا نمیتونم بهش فکر نکنم و افسردگی گرفتم 😭🥺نمیدونی باید چیکار کنم؟

وای عزیزم😭😭منم همین مشکلو دارم عقدم و دقیقا ۲ ماه پیش رابطه داشتم پریود شدم حتی الانم پریودم ولی ت ...

منم همینم همش حس میکنم شکمم بزرگ شده مردم از بس توی گوگل سرچ کردم😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم همش حس میکنم شکمم بزرگ شده مردم از بس توی گوگل سرچ کردم😐😂

وای منم 😂😂همش شکمم تو آینه نگاه میکنم میگم این زیر شکمم اینطوری بود یا الان اینطوری شده 😭😂😂خیلی حس بدیه اصلا وسواس فکری گرفنم نمیتونم ازین موضوع در بیام

وای منم 😂😂همش شکمم تو آینه نگاه میکنم میگم این زیر شکمم اینطوری بود یا الان اینطوری شده 😭😂😂خیلی ...

من حتی جرعت خریدن بیبی چکم ندارم برامن که هفده روزه عقب زدههه 

میشه یچی بگییددد من خیالم راحت بشه باردار نیستم بگید که نمیشه 😭🙏🏻

بخدا ک خودم از دل نگرانی دارم دیونه میشم 😭چی بگم ک آروم بشی نمی‌دونم بخداااا

ولی وقتی همه کار های لازم رو انجام دادی و نبودی پس هیچی نیست دیک عزیز دلم 

من پریودم ولی حس میکنم حاملم😂😭😭

بخدا ک خودم از دل نگرانی دارم دیونه میشم 😭چی بگم ک آروم بشی نمی‌دونم بخدااااولی وقتی همه کار های لا ...

آخه خیلی ضایس حاملگی تو نامزدی زشتههه

اینجا که بی اندازه بد میدونن اونجارو نمیدونم😭

شما مگه رابطه کامل داشتی؟

من حتی جرعت خریدن بیبی چکم ندارم برامن که هفده روزه عقب زدههه

منم همینطور از ترس نرفتم ک آزمایش بدم حتی بیبی چک هم نزدم😭😭

ولی از استرس هم هستا ک نشدی من این ماه دقیقا از بعد پریود قبلیم یه حالت هایی داشتم ک‌گقنم وای حاملم حالت تهوع تپش قلب نبض روی شکم همه رو باهم داشتم و بعد یک روز تاخیر شدم پریود ولی مقدارش کمه قک‌کنم بخاطر استزسه 

یکم ریلکس باش سخته می‌دونم ولی یکم آروم باش گلم

آخه خیلی ضایس حاملگی تو نامزدی زشتهههاینجا که بی اندازه بد میدونن اونجارو نمیدونم😭شما مگه رابطه کام ...

همه جا همینطوره قربونت بشم 🥲🥲🥲

نه برای منم سطحی بود ینی اصلا کاری نکردیم و من با دستمالی ک ببخشیدا منی همسرم رو پاک کردم فک میکنم ک به بدنم هم همون دستمال رو زدم و ازون روز دارم دیونه میشم دقیقا ۴۷ روزه من آرامش ندارم 🥲

منم همینطور از ترس نرفتم ک آزمایش بدم حتی بیبی چک هم نزدم😭😭ولی از استرس هم هستا ک نشدی من این ماه ...

نه من هیچچچ حالتی ندارم اصن

فقد پریود نشدم این ماه😭 فکنم واسه همون استرسه خیلی استرس دارم

همه جا همینطوره قربونت بشم 🥲🥲🥲نه برای منم سطحی بود ینی اصلا کاری نکردیم و من با دستمالی ک ببخشیدا ...

برام همین خیلی سطحی بود منی ام نیومد تازه 

میترسم پیشاب به جاییم خورده باشه خدا مرگم وای😭

نه من هیچچچ حالتی ندارم اصنفقد پریود نشدم این ماه😭 فکنم واسه همون استرسه خیلی استرس دارم

آروم باش عزیزم نگران نباش 

یکم ذهنت رو جمع و جور کن 

یکم ورزش کن ایشالله میشی ولی استرس خیلی تاثیر داره می‌دونم چی داری میکشی 

من آنقدر فکر و خیال کردم اصلا توهم زده بودم حاملم اونم حاملگی خارج رحمی اصلا یه وضع بدیه 

الانم ک دارم باهات حرف میزنم خیلی دل نگرانم ولی هیچ کاری از دستم بر نمیاد