2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 34 پست
آروم باش عزیزم نگران نباش یکم ذهنت رو جمع و جور کن یکم ورزش کن ایشالله میشی ولی استرس خیلی تاثیر دار ...

عزیزم تو پریودی دیگه

من پریود نشدم ولی میدونی به چند تا مشاور و دکتر پیام دادم 

چقد تماس تلفنی همشون میگفتن غیر ممکنه بازم آروم نمیشم

[QUOTE=361246349]عزیزم تو پریودی دیگه من پریود نشدم ولی میدونی به چند تا مشاور و دکتر پیام دادم  چقد تماس تلفن ...[/QUOTE‌اره ولی خیلی جاها نوشته امکان داره پریود باشی و باردار باشی 🥲🥲من خیلی نگرانم راستش 

می‌دونم عزیزم خودمم همینطوره وضعم هر روز کارم گشتن تو سایت و پیدا کردن دکتر ماما و متخصص زنان و زایمانه اتفاقا همین.۲ ساعت پیش از تو سایت مشورپ داشتم با یکیشون مشاوره می‌گرفتم 😭

ولی بنظرم یکم دمنوش بخور دمنوش زنجبیل یا زعفرون ولی نه خیلی ها خود اینا زیاد بخوری باعث میشه ک بیشتر عقب بندازی چون خودم این ماه اینکارو‌کردم یک روز عقب انداختم بعد دکتره می‌گفت خوردن گرمیجات زیاد هم این ضرر رو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=361246349]عزیزم تو پریودی دیگه من پریود نشدم ولی میدونی به چند تا مشاور و دکتر پیام دادم چقد ...

عزیزم پریود حاملگی خیلی فرق داره

اون لکه بینیه لخته خون داخلش نیست تهش سه چهار روزه

ولی تو پریود عادی لخته خون و خونریزی زیاد و هفت روز کامله

عزیزم پریود حاملگی خیلی فرق دارهاون لکه بینیه لخته خون داخلش نیست تهش سه چهار روزهولی تو پریود عادی ...

آهان ولی من کلا حساس شدم به همه تغییرات بدنم مثلادحس میکنم این ماه مقدار پریودم کمه نمی‌دونم والا 

ایشالله برای هردومون خیر باشه

عزیزم تو پریودی دیگهمن پریود نشدم ولی میدونی به چند تا مشاور و دکتر پیام دادم چقد تماس تلفنی همشون م ...

سلام عزیزم ببین گفتی حدود دو ماه پیش بوده خب تا این موقع یه سری علایم باید داشته باشی اگر حامله باشی و گفتی ک نداری پس نگران نباش 

پریود هم نشدی می‌تونه از استرس زیاد باشه 

نفخ و اینا نداری ؟

سلام عزیزم ببین گفتی حدود دو ماه پیش بوده خب تا این موقع یه سری علایم باید داشته باشی اگر حامله باشی ...

نه هیچ علائمی ندارم اصلا

فقد الانا که نزدیک موعود پریودم شده این ماه پنجم باید بشم

زیر دلم و سینهام داره درد میگیره فکنم قراره بشم

نفخ داشتم همیشه از قدیم

نه هیچ علائمی ندارم اصلافقد الانا که نزدیک موعود پریودم شده این ماه پنجم باید بشمزیر دلم و سینهام دا ...

ایشالله ک بشی🥹🤗❤️یکم زیر دلت با روغن سیاهدونه ماساژ بده خوبه.

ایشالله ک بشی🥹🤗❤️یکم زیر دلت با روغن سیاهدونه ماساژ بده خوبه.

الان داخل گوگل زدم بیشتر استرسی شدم

نوشته خیلیا پریودن ولی باردارم بودن ولی دکترا میگن این امکان نداره و تو بارداری خونش خیلی فرق داره  خدایا حرف کیو باور کنیممم

الان داخل گوگل زدم بیشتر استرسی شدمنوشته خیلیا پریودن ولی باردارم بودن ولی دکترا میگن این امکان ندار ...

خودم شاید برم بیبی چک بزنم یا آزمایش بدم دیگ دارم دیونه میشم ۵۰ روزه 😭