2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت نازایی😣

290 بازدید | 18 پست

دیروز رفتم دکتر فولیکول خوب داشتم امپول زدم گفت امروز رابطه داشته باش تا یهوهفته به شوهرم گفتم این یه هفته رو لطفا سیگار نکش گفت باشه بعد چند ساعت گذشت پرخاشگر شد هی میگف نزدیکم نیا بهم دست نزن حوصله ندارم رفتیم بیرون یه جوری رانندگی می‌کرد ک سکته کردم

صبح که رفت سرکار بهش پیام دادم سیگار نکشید که دعوامون شد بحث کردیم گفتم من این همه قرص میخورم قرصا اذیتم میکنن اذیت میشم یه ذره دل نمیسوزونی برام همونه خدا برات بچه رو زیاد میبینه که یهو برگشت گفت فعلا که برا تو زیاد میبینه تو مشکل داری😑😑😑😑 

دیگه نمیدونم چیکار کنم کلا مرد بدی نیست همه چی برام فراهم میکنه یا در کل خوبه ولی یه وقتا یه حرفایی میزنه آتیش میگیرم به خصوص وقتی که سیگارشو بخواد کنار بزاره 

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی میکشه توهم قرص نخور بگو هروقت نکشیدی من قرصمو‌میخورم

خیلی اینجوری شده ولی دست خودش نیست یه دو سه روز میزاره کنار میگه باشه کلافه میشه میگه اصلا بچه نمیخوام

به خودتون و ایشون سخت نگیرید بگید گفتم سیگار نکش برای سلامتی فرزندمونه منم مشکل ندارم چون میخوام خوا ...

اینجور موقع ها نه حرف آروم متوجه میشه نه منطق سرش میشه

من دیشب یه بی بی چک زدم و هاله انداخت صبح زدم اما هاله نداشتپریودمم نامنظمه امکان بارداری هست؟

میگن بیبی چک هایی که صبح زده میشه احتمال خطاب کمتره

اما ریسک نکن یا دو سه روز دیگه باز بزن یا ازمایش بده حتما