2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت که چقدرمونده ولی هرچی خط پایینی پررنگتر شه یعنی دارهنزدیک میشه، باید صبر کنی تادو خط پررنگ ...

من برا دختر دارم اقدام میکنم.دکتر گفت نزدیک تخمک گذاری و روز تخمک گذاری اقدام نکن.یعنی پررنگ شد نرم اقدام دیگه.درسته؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
من برا دختر دارم اقدام میکنم.دکتر گفت نزدیک تخمک گذاری و روز تخمک گذاری اقدام نکن.یعنی پررنگ شد نرم ...

اره منمدارم همین کارو میکنم.. باید تا 3 روز قبل از تخمک گذاری اقدام کنی.. وقتی پررنگ شددیگه اقدامنکن

خدایا شکرت🙏
من برا دختر دارم اقدام میکنم.دکتر گفت نزدیک تخمک گذاری و روز تخمک گذاری اقدام نکن.یعنی پررنگ شد نرم ...

من کیتم همین شکلی بود اقدام کردم دختر شد..من چهار صب اقدام کردم

کاش تو سهم من بودی❤️
بعداز تخمکگذاریم نباید اقدام کنیا

واای چه خوب.تو هم تو اقدام برا دختری؟ایشالا جفتمون جواب بگیریم این ماه😊🙏

پس پررنگ شد اقدام نکنم؟همش میترسم اسپرم همسرم ضعیف باشه قبل تخمک گذاری اقدام کنم باردار نشم.ماه سوم اقدامم.این ماه برا اولین بار کیت گرفتم.البته الان فهمیدم چرا دوماه قبل نشده تا حدودی.چون نهایت روز 11 اقدام میکردم.فک میکردم 14 ام تخمک گذاریه.الان تازه 12 ام کمرنگه.احتمالا از 14 ام دیرتره تخمک گذاریم

من کیتم همین شکلی بود اقدام کردم دختر شد..من چهار صب اقدام کردم

راس میگی؟خوش بحالت.خدا برات نگهش داره الهی.آره.منم امروز میرم اقدام.اگه فردا هم دوتاش پررنگ نشد و بازم دومی کمرنگ بود بازم اقدام کنم.درسته؟

راس میگی؟خوش بحالت.خدا برات نگهش داره الهی.آره.منم امروز میرم اقدام.اگه فردا هم دوتاش پررنگ نشد و با ...

من فقط یبار اقدام کردم..برا من بچه اول بود مهم نبود جنسیت..فقط میخاستم باردارشم..اسپرم شوهرمم فک نکنم قوی بود

کاش تو سهم من بودی❤️
واای چه خوب.تو هم تو اقدام برا دختری؟ایشالا جفتمون جواب بگیریم این ماه😊🙏 پس پررنگ شد اقدام نکنم؟ه ...

اره عزیزم  ایشالا    

نهدیگه وقتی پررنگ شد اقدام نکن،، اتفاقا برایدختر باید اسپرم ضعیف باشه به خاطر همینه که باید هرروز اقدام داشته باشی

خدایا شکرت🙏
واای چه خوب.تو هم تو اقدام برا دختری؟ایشالا جفتمون جواب بگیریم این ماه😊🙏 پس پررنگ شد اقدام نکنم؟ه ...

اسپرم تا 5 روز زنده میمونه نگران نباش... روز قبلاز تخمک گذاریم نباید اقدام داشته باشیا

خدایا شکرت🙏
اسپرم تا 5 روز زنده میمونه نگران نباش... روز قبلاز تخمک گذاریم نباید اقدام داشته باشیا

باشه عزیززمم..موفق باشیم الهی❤😃