2777
2789
عنوان

حسم نسبت ب خیانت شوهرم و خاهرم

941 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها اعصابم خورده خیلی

اومدم خونه مامانم با خاهرم رفتیم خیابون چرخی بزنیم دلم گرفته بود

(خاهرم ۶ سال ازم بزرگتره ازش خیلی خوشگلتر و خانوم ترم و چند بار سابقه رابطه با مرد متاهل داشته من حس ششم خیلی قویه حس کردم چندباری شاید سَر و سِری با شوهرم داشته باشه از رفتاراشون 

ولی ب شوهرم اعتماد داشتم خیلی پیگیر نشدم)

الان ک تو خیابون بودیم چشمم افتاد ب گوشیش دیدم داشت با شوهرم پیام بازی میکرد یخ کردم قطعا باید میگفت پیام داده

بقیش پارت بعدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینی سایت دیگه جای موندن نیستفقط ادمو منفی نگر میکنه هیچ پوینت مثبتیم نداره

خیلیاش الکیه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

گفتم شاید چشام اشتباهی میبینه دقت کردم دیدم ن واقعا اسم شوهرمه

گوشی خاهرمو نمیتونم چک کنم چون همش قفل داره

اگ اخرشب رفتم خونم و گوشی شوهرمو چک کردم پیامی نبود

چیکار کنم 

جان.   خدا کنه اشتباه فهمیده باشی

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

نینی سایت دیگه جای موندن نیستفقط ادمو منفی نگر میکنه هیچ پوینت مثبتیم نداره

تو این تاپیکا بیای اره..برو تو تاپیکای مدیریت خرج خونه،فوت و فن آشپزی،یا راه های خانه داری ..بعضا خیلی مفیدن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)