2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیم تحمل بالا بود

حمایت نمیشدن ازترس ابرو زندگی میکردن

اطرافشون این همه امکانات نبود ادمای اطرافشونم مثل خودشون

با سیلی صورتشون و سرخ نگه میداشتن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
قدیم تحمل بالا بودحمایت نمیشدن ازترس ابرو زندگی میکردناطرافشون این همه امکانات نبود ادمای اطرافشونم ...

افرین دقیقا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
قدیم حالا منظور شما از قدیم چه سالی است؟

زمان مامان باباهامون 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
من خودم مامان هستم. پس قدیمی ام زمان مامان خودم؟؟ !

اره منم مامانم 😂

والا قدیم شرایط فرق داشت 

دوام زندگیا بالا نبود فقط مجبور بودن اگ زندگیا دوام داشت پدرو مادرای ما اینقد ادمای خشک و بی عشقی نبودن 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭