2821
2789
عنوان

آمینوسنتز و freecell

425 بازدید | 28 پست

سلام

من دو قلو باردار هستم و توی غربالگری اول با اینکه نتیجه کلی زیر خط ریسک بود اما یکی از قل ها عددهاش به خط ریسک نزدیک بود 1 به 388 و دکترم برای اطمینان بیشتر توصیه به انجام آزمایش freecell کرد که متاسفانه جواب آزمایش ریسک بالا رو نشون داده و گفتن برای تایید قطعی باید آمینوسنتز انجام بشه آیا کسی اینجا چنین تجربه ای داشته یا تجربه آمینوسنتز

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام جاری من انجام داده نگران نباش  فقط بعدش باید استراحت کنی ولی هزینه این از مایش زیاد هس&nbs ...

جاریتون برای چی انجام داده بود؟های ریسک بود؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من امینو شدم دو هفتس فقط دارم زجر میکشم زندگیم سیاه شده ازمایشگا گفت یکی از فاکتورا رو نمیگیره باید دوهفته دیگه کشت بشه بخدا دو کیلو کم کردم از ترس و حرص

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘

نگران نباش دوست منم انجام داد و مشکلی نداشت خدا رو شکر

بچه ها واسه من عدد ان تی ۱.۳ بود و غربالگری ۱ به ۵۷۰ نشون میداد دکترم گفت سل فری لازم نیست ی دکتر دیگه هم همین رو گفت ... اما نگرانم چون خیلی از بچه ها اینجا با حدود عدد من رفتن سل فری

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من امینو شدم دو هفتس فقط دارم زجر میکشم زندگیم سیاه شده ازمایشگا گفت یکی از فاکتورا رو نمیگیره باید ...

وای خدا بهت صبر بده... نتیجش چی شد؟ خوب بود ان شالله؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نگران نباش دوست منم انجام داد و مشکلی نداشت خدا رو شکر بچه ها واسه من عدد ان تی ۱.۳ بود و غربالگری ...

نگران نباش تو کلت به خدا باشه ابنا همه الکی هس فقط به ادم استرس وارد میکنن این نوع ازمایشات و غربالگری ها

دو تا دیگه بچه دارم الحمدلله سالمن ازدواجمونم فامیلی نیست خدا لعنت کنه دکترایی که این،ازمایشا،ر و باب کردن قدیم،این چیزا،نبود ک

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘
دو تا دیگه بچه دارم الحمدلله سالمن ازدواجمونم فامیلی نیست خدا لعنت کنه دکترایی که این،ازمایشا،ر و با ...

عیزم.اینجوری نگو...اینقد بچه های مشکل دار زیاد شده ک دکترام‌ مجبورن این ازمایشارو تجویز کنن.

فقط بدیش اینه ک خیلی طول میکشه جوابش آماده شه...

عزيزم دوقلو داري فقط امينيو كن ازمايشخطا داره تو دوقلويي

مطمئن باش مشكلي ندارن دوقلوهات

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers